Migros Kart'ı olanlar yüzde 51'e varan indirimleri kaçırmayın! Kuru gıda et ve tuvalet kağıdı

Migros Sanal Market tarafından sunulan indirim fırsatına göre kısa süreliğine seçili ürünlerde yüzde 51 oranında indirim yapıldı. İşte indirimli ürünler ve fiyatları.
Migros Kart'ı olanlar yüzde 51'e varan indirimleri kaçırmayın! Kuru gıda et ve tuvalet kağıdı

Migros Sanal Market üzerinden yeni indirimlerini duyurdu. Kısa süreliğine olan bu indirimleri kaçırmayın. Peki hangi ürünlerde ne kadar indirim var? Migros Sanal market internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu indirimleri haberimizde yer alıyor. Seçili ürünlerde yüzde 51'e varan indirimler bulunmakta. Sakın kaçırmayın.

Migros Money Kart'ı olan herkes faydalanabilecek. Kısa süreliğine olan bu indirimleri kaçırmamak için sanal market üzerinden hemen sipariş verin. Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı.

Yapılan bu zamlardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar marketler tarafından sunulan indirimleri kaçırmamak için araştırmalar yapmaya devam ediyor.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için marketler tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Haberimizde Migros Sanal Market üzerinden sunulan indirimli ürünlere yer verdi. Kuru gıda, tavuk, et, ayran ve tuvalet kağıdı ürünlerinde büyük indirimler var. İşte  indirimli ürünler haberimizin devamında yer alıyor.

MİGROS YÜZDE 51'E VARAN İNDİRİMLERİNİ DUYURDU

Migros Money Kart'a özel kampanyasını internet sitesi üzerinden duyurdu. Migros Sanal Market üzerinden sunulan bu kampanyaya göre kuru gıda, yumurta, içecek çeşitleri, köfte, et, tavuk ve tuvalet kağıdı ürünlerinde yüzde 51'e varan indirimler sunulmaktadır. Bu indirimler için çok kısa bir süre kaldı.

Bu tarz indirimlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyor market indirimlerini kaçırmamanız için sizlere sunmaya devam ediyoruz.

İlgili Haberler