1 LT bedava! Hemen sepete atana Carrefour Yudum Ayçiçek yağı o fiyata kapıya teslim satışta

Carrefour hafta sonu indirimleri ile market alışverişi yapanlara ucuzluğu ayaklarına getirecekler. En ucuz Ayçiçek yağı hangi markette?
1 LT bedava! Hemen sepete atana Carrefour Yudum Ayçiçek yağı o fiyata kapıya teslim satışta

1 LT bedava! Hemen sepete atana Carrefour Yudum Ayçiçek yağı o fiyata kapıya teslim satışta - Marketlerin indirim savaşları artık başka bir boyuta taşınırken özellikle de internetten yapılan satışlarda dev hafta sonu indirimleri için yeni rakamlar büyük sevinç yarattı. 

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Carrefour tarafından yapılan açıklamada hafta sonuna özel Yudum Ayçiçek yağına yeni indirim açıklanırken stoklarla sınırlı olan kampanyadan yağ alanlara kapıya teslim satış yapılacak. Satın alınan ürünler ücretsiz bir şekilde kapıya teslim edilecek. İşte o fiyatlar... 

4 LİTRE FİYATINA 5 LİTRE! CARREFOUR YUDUM AYÇİÇEK YAĞI 5 LT SATIŞ FİYATI DİBE ÇEKİLDİ

Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın etkisi ile tüm dünyada büyük bir ekonomik şok yaşanırken Türkiye her iki ülkeye de yakın olması ve pek çok ekonomik ilişki kurması nedeni ile yaşanan olumsuzluklardan da fazlası ile etkilenmişti. Savaşın patlak vermesinin ardından Türkiye'ye ham yağ taşıyan tankerlerin limanlarda takılı kaldığı ve stok sorunu yaşanacağı iddiaları ayçiçek yağı fiyatlarına rekor zamlar gelmesine neden olmuştu. 

Ulusal haber kanallarında benzer duyuruların yapılması ile vatandaş adeta market raflarını yağmalamaya başlamış, Ayçiçek yağı fiyatlarına saatlik zamlar gelmeye başlamış ve fiyatlar rekor seviyelere ulaşmıştı. Sonrasında gemilerin yurda doğru hareket etmesi ile fiyatlar düşüşe geçmiş, uluslararası piyasalarda da ham yağ fiyatlarının dibe vurması ile yağ fiyatlarında normalleşme etkisini göstermişti. Yağ fiyatları düşmeye devam ederken Carrefour kapıya teslim satışa başladı. 

Düzenlenen kampanya kapsamında 5 LT Yudum Ayçiçek yağı satış fiyatı 169.90 TL'den bugüne özel yüzde 12 indirim ile 20 TL birden düşürülerek 149.90 TL'ye çekildi. 

Yudum Ayçiçek yağı 4 LT satış fiyatı 149.90 TL'den satışa sunulurken bu fiyat ile Yudum yağ alan kişilere 1 LT yağ bedavaya verilmiş olacak. Carrefour Ayçiçek yağı 5 LT satış fiyatı ise 134,75 TL olarak açıklandı. Kırlangıç Ayçiçek yağı 2 LT satış fiyatı 69,75 TL olarak ilan edilirken Yudum Ayçiçek yağı 3 LT satış fiyatı ise 99,90 TL oldu. 

İnternetten ürünü alan kişiler sepete eklemeleri durumunda kargo ücreti ve kapıya teslim ücreti ödemeden aynı fiyattan yağlarını teslim alacaklar. 

İlgili Haberler