Maximum Kart'ı olanlar yaşadı! Ay sonuna kadar market alışverişlerinde 300 TL kazanma fırsatı

Maximum Kart'a sahip olanları ilgilendiriyor. İş Bankası ay sonuna kadar market alışverişlerinde 300 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor.
Maximum Kart'ı olanlar yaşadı! Ay sonuna kadar market alışverişlerinde 300 TL kazanma fırsatı

Maximum Kart'ı olanlar yaşadı! Ay sonuna kadar market alışverişlerinde 300 TL kazanma fırsatı: Maximum Mobil'den ya da İşcep üzerinden market kampanyasına katılım sağlayarak 28 Şubat tarihine kadar yapmış olduğunuz market alışverişlerinde toplamda 300 TL MaxiPuan kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Kampanyaya katılım sağladıktan sonra 1 Şubat 2023 ve 28 Şubat 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra farklı günlerde yapacağınız 400 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 30 TL, toplam 300 TL MaxiPuan kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz. 

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil üzerinden ya da İşçep Kampanyalar bölümünnden ilgili kampanyadaki KATIL seçeneğine tıklamanız yeterlidir. 

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR

İş Bankası tarafından müşterilerine sunulan bu kampanyadan yararlanmak için bazı kartlara sahip olmanız gerekmektedir. Bu kartlar Maximum özelliği bulunan kartlar (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart'lar olarak belirlenmiştir. 

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN KARTLAR

Kampanyaya dahil olmayan kartlar ise İş Bankası'nın internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kartları olarak belirlenmiştir.

Kampanyadan faydalandıktan sonra kazanılan MaxiPuan'lar ise 3 Mart 2023 tarihinde en son kullanılan karta yüklenecektir. Bu puanları kullanmak için son tarih ise 30 Nisan 2023 tarihi olarak belirlenmiştir.

İlgili Haberler