Denizbank açıkladı! Paraya ihtiyacı olana faizsiz masrafsız 10 bin TL nakit avans verilecek

Türkiye'de vatandaşların acil nakit ihtiyaçları kapsamında özel bankalardan faizsiz taksitli nakit avans duyuruları gelmeye devam ediyor.
Denizbank açıkladı! Paraya ihtiyacı olana faizsiz masrafsız 10 bin TL nakit avans verilecek

Denizbank açıkladı! Paraya ihtiyacı olana faizsiz masrafsız 10 bin TL nakit avans verilecek - Türkiye'de vatandaşların acil nakit ihtiyaçları kapsamında özel bankalardan faizsiz taksitli nakit avans duyuruları gelmeye devam ediyor. Bankaların ilk etapta 5 bin lira olarak vermiş oldukları faizsiz masrafsız taksitli nakitt avans tutarları 10 bin liraya kadar yükseltildi. Denizbank tarafından da vatandaşlara bu süreçte faizsiz 10 bin liraya varan ödemelerin de yapılacağı belirtildi.

Denizbank resmi internet sayfasında kampanya detayları şu şekilde açıklandı. Resmi sitede, "DenizBank Bireysel kredi kartınıza tanımlanacak 6 ay vadeli, 0 Faizli, 10.000 TL Taksitli Nakit Avans fırsatını kaçırmayın." sloganına yer verilirken detaylar da usakgundem.com adresinde yer alıyor.

10.000 TL %0 Faizli Taksitli Nakit Avansla Nakit Derdine Son!

Denizbank tarafından yapılan kampanya koşullarında şu tarihlere ve detaylara dikkat çekildi.

  • Kampanya, 01.02.2023 - 28.02.2023 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyadan, DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz faydalanabilir.
  • Bir müşteri, kampanyadan yalnızca 1 defa faydalanabilir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. Kampanya döneminde kartını kapatıp, yeni kart alınması durumunda, kampanyaya dahil olunamaz.
  • 10.000TL, 0 faizli, 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans hakkı, Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanır ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda, tanım tarihi ile 15.03.2023 tarihleri arasında kullanılabilir.
  • Onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 10.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabilir. Taksitli nakit avans kullanım vadesi 6 aydır.

Banka tarafından gelen bilgilerde kart limitlerine göre de en az 250 TL ve en fazla 10 bin liraya kadar faizsiz taksitli nakit avans kullanabileceği ve bu kampanyanın da 28 Şubat sonuna kadar geçerli olacağına dikkat çekildi.

İlgili Haberler