Türkiye İş Bankası açıkladı! O alışveriş sonrası hesaplara 225 TL ödeme yapıldı

Ülke genelinde özel bankalar tarafından kart kampanyaları açıklanmaya devam ediyor.
Türkiye İş Bankası açıkladı! O alışveriş sonrası hesaplara 225 TL ödeme yapıldı

Türkiye İş Bankası açıkladı! O alışveriş sonrası hesaplara 225 TL ödeme yapıldı - Ülke genelinde özel bankalar tarafından kart kampanyaları açıklanmaya devam ediyor. Buna göre ise İş Bankası tarafından yapılan açıklamalarda iki farklı alışveriş harcamaları sonrasında toplamda 225 lira ödemenin banka kartlarına tanımlanacağı ifade edildi.

Banka tarafından yapılan kampanya duyurusunda market alışverişleri doğrultusunda 150 TL MaxiPuan ödemesi yapılacağı ve Petrol Ofisi tarafından da akaryakıt harcamaları sonrasında 75 TL MaxiPuan tanımlanarak toplamda 225 TL MaxiPuan'ın kullanılabilir olacağı belirtildi. Banka tarafından yapılan açıklamada kampanya şartları ve detaylarına yer verildi.

Maximum Kart’ınızla Market alışverişlerinize 150 TL MaxiPuan!

Türkiye İş Bankası Maximum kart ile market alışverişlerine toplamda 150 TL verileceği belirtildi.

Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Market Kampanyası'na katılın, 1-19 Mart 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra farklı günlerde yapacağınız 400 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 30 TL, dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabileceğiniz toplam 150 TL MaxiPuan kazanın!

Petrol Ofisi'nde 75 TL'ye varan MaxiPuan!

Maximum Mobil tarafından akaryakıt harcamaları için toplamda 75 TL MaxiPuan verileceği belirtilirken kampanya detaylarında da; "Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 60 TL MaxiPuan, alışverişlerinizden en az birini temassız Maximum Kart’ınızın Öde Geç özelliği veya Maximum Mobil'in içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapmanız durumunda toplam 75 TL MaxiPuan!" bilgilerine yer verildi.

İlgili Haberler