ING'den mayısa özel kampanya! SMS gönderene o alışverişlerde 160 TL hediye verilecek

ING Bank internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Mayıs ayında market alışverişlerinden 160 TL kazanmak için şartlar ise banka tarafından açıklandı.
ING'den mayısa özel kampanya! SMS gönderene o alışverişlerde 160 TL hediye verilecek

ING Bank internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. 1 Mayıs tarihinde başlayan bu kampanya için son tarih ise 31 Mayıs tarihi olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında market alışveriş yaparak 160 TL bonus kazanma fırsatı yakalayın. Peki kampanyanın detayları ve katılım şartları nelerdir? Kampanya katılmak için ne yapılmalıdır? İşte bu soruların yanıtı haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyide düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ederken indirim kampanyalarını da kaçırmak istemiyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. İşte kampanyanın detayları haberimizin devamında yer alıyor.

ING BANK 160 TL BONUS KAZANMA KAMPANYASININ DETAYLARI

Kampanya 1 Mayıs tarihi ile 31 Mayıs tarihleri arasında Bonus üye işyeri marketlerden farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan 400 TL ve üzeri her ikinci harcamada geçerli  olacaktır. Alışverişlerin her birinin farklı günlerde yapılması şartı vardır. Aynı gün içinde yapılan harcamalarda sadece bir harcama kampanyaya dahil olacaktır. ING Pegasus BolBol Kart,  ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahil olacaktır. 

Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar ise 6 Haziran 2023 tarihinde kartalar yansıtılacaktır. Kampanya müşteri bazındadır. Bu sebeple de en fazla 160 TL bonus kazanma fırsatı sunulacaktır. 

Kampanyadan yararlanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS'undan yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılım için harcama yapmadan hemen önce GIDA yazarak 2205'e gönderilmesi şartı da bulunmaktadır. Ayrıca bu mesajın ise ING bankasında kayıtlı bir telefon numarasından gönderilmesi de gerekmektedir. 
 

İlgili Haberler