Nakit ihtiyacı olanlar için kaçmaz fırsat! ING Bank düşük faizli 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

ING Bank tarafından sunulan bu faiz oranı kaçmaz. Hemen başvurun düşük faizli 50 bin TL kazanın.
Nakit ihtiyacı olanlar için kaçmaz fırsat! ING Bank düşük faizli 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

ING Bank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi avantajlarını duyurdu. Buna göre düşük faizli 50 bin TL kredi imkanı sunulmaktadır. ING Bank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinin faiz oranı ne kadardır? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların nakde ihtiyaçları arttı. Hal böyle olunca bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredisi detaylarını öğrenmek isteyen vatandaşlar bankaların kredi imkanlarını araştırmaya başladılar.

Kendi ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun krediyi bulmak için araştırma yapan vatandaşlar için bizde Uşak Gündem olarak sunulan kredi imkanlarının şartlarını ve avantajlarını sizler için araştırıyor ve haber içeriğimiz ile birlikte sizlere sunuyoruz. Peki Akbank tarafından sunulan kredinin detayları nelerdir?  Başvuru için gereken şartlar nelerdir?

ING BANK 50 BİN TL KREDİ VERİYOR

ING Bnak tarafından sunulan krediye göre Turuncu Ekstra'lı olan vatandaşlara özel düşük faizli 50 bin TL ihtiyaç kredisi verilmektedir. Kampanyadan ilk kez ING'li olanlar yararlanabileceklerdir. Turuncu Ekstra'lı kredilerde sözleşme faiz oranınızın kampanya faiz oranından yüske olması halinde sözleşme faiz oranınız geçerli olacaktır. Ayrıca 12 ay vade imkanı da sunulmaktadır. 

İlk kez ING'li olacak olan müşteriler için özel bir kampanya olan bu kredi 50 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için geçerlidir. Turuncu Ekstra'lı olarak kullanılan bu kredide nakit iade avantajından faylanma fırsatını da yakalayabilirsiniz. Kredinin faizi ne olursa olsun yüzde 1,39 oranında yansıyacaktır. Bunun için ise Turuncu Ekstra prgramına katılıp aylık harcamalarınızın 2 bin TL'sini Turuncu Ekstra Banka Kartı'nız ile yapmanız gerekmektedir. 

Banka tarafından sunulan bu kredinin ince detaylarını öğrenmek için size en yakın ING şubesine başvurabilirsiniz. Bu kredi faiz oranından faydalanmak için ise Turuncu Ekstra'lı olma şartı bulunmaktadır. Bu şartı sağlayarak sizde düşük faizli kredi avantajından yararlanabileceksiniz.

İlgili Haberler