Garanti BBVA hesabı olan eşe dosta haber salsın! 3.000 TL bonus para hediye edilecek

Türkiye'nin dev bankası Garanti BBVA Bankası Şubat ayına özel yeni duyurusunu yaptı. Eşi dostu olana 3 bin lira para iadesi yapılacak.
Garanti BBVA hesabı olan eşe dosta haber salsın! 3.000 TL bonus para hediye edilecek

Garanti BBVA hesabı olan eşe dosta haber salsın! 3.000 TL bonus para hediye edilecek - Bankaların Şubat ayı kampanyaları tüm hızı ile devam ederken bu kampanyalardan birini de Garanti BBVA Bankası duyurdu.

Şubat ayında müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunan Garanti Bankası yapmış olduğu yeni duyurusu ile müşterilerine 3 bin liraya varan tutarda hediye bonus para kazanma fırsatı sunacağını açıkladı. Kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişilerin 29 Şubat 2024 tarihine kadar işlemlerini yapmaları yeterli olacak.

GARANTİ BBVA YAKININI DAVET ET KAMPANYASI NEDİR?

Resmi sitesi üzerinden açıklama yapan Garanti Bankası yapmış olduğu duyurusu ile "24 Ocak – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında yakınlarınızı Mobil'den müşteri olmaya davet edin, hem siz hem yakınınız 300'er TL bonus kazanın. Her müşteri olan yakınınız için 300 TL, toplamda 3.000 TL'ye varan bonus kazanabilirsiniz. Üstelik davet ettiğiniz yakınınız müşteri olduktan sonra yakınlarını davet ederek 3.000 TL'ye varan bonus daha kazanabilir. 24 Ocak itibarıyla üretilen eski kodlar geçerliliğini yitirmiştir. Yakınınız ile yeni kodu paylaşabilirsiniz." diyerek toplamda 3 bin liraya kadar hediye bonus para yükleneceğini ifade etti.

Banka kimler davet edilebilir sorusuna ise "Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi bireysel müşterilerimiz Garanti BBVA’lı olmayan yakınlarını davet edebilirler. “Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” adımından promosyon kodu oluşturabilir ve yakınları ile paylaşabilirler. Davet kodları kişiye özeldir." diyerek davet kodu ile müşteri olan kişilere yönelik olarak her bir kişi için 300 TL olmak üzere toplamda 3 bin TL bonus para kazanabileceklerini ifade etti.