Öğrencilere sabah saatlerinde SÜRPRİZ TATİL müjdesi! İlkokul ortaokul lise öğrencileri eğitime ara verildi

MEB son dakika tatil duyurusu beklenirken beklenen tatil müjdesi Valilik tarafından açıklandı. Valilik kararı ile bugün okullar Antalya'da tatil ilan edildi. Antalya'da okullar tatil mi, bugün okul var mı, tatil mi, açık mı?
Öğrencilere sabah saatlerinde SÜRPRİZ TATİL müjdesi! İlkokul ortaokul lise öğrencileri eğitime ara verildi

Öğrencilere sabah saatlerinde SÜRPRİZ TATİL müjdesi! İlkokul ortaokul lise öğrencileri eğitime ara verildi - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün pek çok ilde şiddetli sağanak yağış uyarısı yapılırken uyarı yapılan illerde alarm durumuna geçirilmişti.

Yapılan uyarılar sonrasında Antalya Valiliği son dakika tatil kararı açıkladı. Antalya Valiliği tarafından yapılan resmi açıklama ile bugün şiddetli sağanak yağış ve sel uyarısı yapılan 5 merkez ilçede okulların tatil ilan edildiği, bu ilçelerde yaşayan kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel için de 1 günlük idari izin kararı verildi.

SON DAKİKA ANTALYA'DA OKULLAR TATİL Mİ, 13 ŞUBAT 2024 SALI GÜNÜ ANTALYA OKUL TATİLİ VAR MI?

Antalya Valiliği'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, "İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle; 5 merkez ilçemizde (Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa) eğitim kurumlarımızda Hıfzıssıhha kararı gereğince 13.02.2024 Salı günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçemizde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel 1 gün idari izinli sayılacaktır.

antalya-karari.jpg

ANTALYA'DA ALARM DURUMU! MOTOKURYELERİN TRAFİĞE ÇIKMASI YASAKLANDI!

Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamada "İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle; 5 merkez ilçemizde (Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa) 13.02.2024 Salı günü kamu kurumlarında çalışan 0-6 yaş arası çocuğu olan kadın kamu personelleri 1 gün idari izinli sayılacaktır" ifadeleri ile tatil kararı alınırken aynı zamanda motokuryelerin de trafiğe çıkışı yasaklandı.

Yine merkez ilçelerde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil ilan edildi.