Promosyonda bir rekor da QNB Finansbank'tan geldi! Banka 35 bin lira promosyon ödemesi yapacak

Türkiye'de yeni promosyon anlaşmaları kamuoyunda duyurulmaya devam ediyor.
Promosyonda bir rekor da QNB Finansbank'tan geldi! Banka 35 bin lira promosyon ödemesi yapacak

Promosyonda bir rekor da QNB Finansbank'tan geldi! Banka 35 bin lira promosyon ödemesi yapacak - Türkiye'de yeni promosyon anlaşmaları kamuoyunda duyurulmaya devam ediyor. Buna göre ise anlaşmalarda 2022 yılında verilen teklifler rakamları yükseltmesine sebep olurken KDK tarafından da alınan karar niteliğinde birçok kurumda da anlaşmalar revize ediliyor.

Promosyonda rekor üzerine yeni rekor anlaşmaları gelirken yılbaşı sonrasında da işler iyice karıştı. Düşük promosyon ödemeleri bankalar tarafından ödenmeye başlarken yüksek rakamlar ise gündemde büyük bir etki yaratıyor. Buna göre ise bazı yerlerde sevindiren anlaşmalar gelirken promosyon anlaşmalarında da İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa tarafından haber geldi.

FİNANSBANK'TAN 35 BİN TL PROMOSYON

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa resmi internet sayfasında anlaşmayla ilgili, ''13 Mart 2023 tarihinde kamu ve özel bankaların katılımıyla 3 yıllık maaş promosyonu sözleşmesi kapsamında yapılan açık arttırmalı ihalede en yüksek teklifi veren QNB Finansbank A.Ş. ile personelimize tek seferde ödenmek üzere 35.000 TL; intörn doktorlara 3 yıl boyunca aylık 250 TL olacak şekilde maaş promosyon sözleşmesi 16 Mart 2023 tarihinde imzalanmıştır.

Maaş promosyon sözleşmesi gereği 35.000 TL'lik tutar 15 Nisan 2023 tarihinde ödenecektir.

Tüm personelimize hayırlı olmasını dileriz.'' açıklamaları yapıldı.

Usakgundem.com

İlgili Haberler