Elinde parası olanlar dikkat! İslam Memiş 1 Haziran tarihi itibariyle yaşanacakları açıkladı

İslam Memiş ekonomi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapmış olduğu açıklamalarda 1 Haziran tarihini işaret etti.
Elinde parası olanlar dikkat! İslam Memiş 1 Haziran tarihi itibariyle yaşanacakları açıkladı

Altın piyasası uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalara göre elinde birimi olanlara öneri ve tavsiyeler ile geldi. İslam Memiş 1 Haziran tarihi itibariyle işsizlik ve dolar kuru ile ilgili açıklamalarda buludu. İşte Memiş'in açıklamalarının tamamı haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. ABD tarafından açıklanan veriler ise dolar kurunda dalgalanmalara sebep oluyor. Altın ve dolarda son zamanlarda yaşanan hareketliliği yorumlayan Memiş'ten dikkat çeken açıklamalar geldi. Memiş 1 Haziran tarihine dikkat çekti. İşte detaylar.

1 HAZİRAN TARİHİ İTİBARİYLE

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 1 Haziran tarihi itibariyle i1 Haziran'a dikkat çekti. Ünlü ekonomist İslam Memiş, işsizlik ve dolar konularında önemli açıklamalar yaptı. Memiş tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Haziran itibarıyla Türkiye'de işsizlik sorunu daha da artacak. Bununla birlikte dolar ise yükselişece geçecek. Memiş bu konuda yorumlarını ve tahminlerini art arta sıraladı.

İŞSİZLİK ARTACAK

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 1 Haziran'ı işaret etti. Bu tarihten itibaren ise Türkiye'deki işsizlik sorununun artacağını söyledi. Türkiye'nin ekonomik durumunu yorumlayan Memiş ekonomik politikalarda yapısal reformların gecikmesinin de etkisini göstereceğini açıkladı. 

Dolar için ise Memiş ABD'nin Türkiye'ye yönelik yapmış olduğu itirafın doların yükselmesini tetikleyeceğini açıkladı. Memiş ABD'nin Türkiye'ye karşı yapmış olduğu politikaların dolar üzerinde etkisinin büyük olduğunu söyledi. Olumsuz etkiler sebebiyle de doların yükseleceğini açıkladı. 

İlgili Haberler