Fibabanka emeklilere 7.500 TL ödeme yapıyor!

Fibabanka tarafından başlatılan emekli kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Fibabanka emekli kampanyasının avantajları nelerdir?
Fibabanka emeklilere 7.500 TL ödeme yapıyor!

Emeklilere yönelik çeşitli bankalar farklı kampanyalar açıklıyorlar. Bu kampanyalar ile emekliler önemli kazanımlar elde edebiliyorlar. Emeklilere dair yeni bir kampanya başlatan bankalar arasında Fibabanka da bulunuyor. Türkiye’de daha fazla emekli müşteriye ulaşmak isteyen Fibabanka buna dair avantajlı bir kampanya ile emeklilerin karşısına çıktı.

EMEKLİLERE PROMOSYON ÖDEMESİ!

Fibabanka emekli maaş promosyonu kampanyasının ayrıntıları açıklandı. Emekliler maaşlarını bu bankaya taşıyarak maaş promosyonu alma hakkı elde ediyorlar. Bu hakka sahip olan emekliler Fibabanka tarafından belirlenen emekli maaş promosyonu tarifesinden promosyon ödemesi alıyorlar.

Fibabanka emeklilere şu tutarlarda maaş promosyonu ödemesi yapıyor:

-3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar olan emekliler için 4.500 TL,
-3.500 - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olan emekliler için 5.250 TL,
-7.500 - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olan emekliler için 6.750 TL,
-10.000 TL ve daha fazla olan emekliler için 7.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EMEKLİLERE EK İMKANLAR!

Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emekli müşterilere Fibabanka tarafından farklı ek avantajlar da sağlanıyor. Emekli müşteriler Fibabanka’dan 7.500 TL’ye kadar maaş promosyonu alırken maaşlarını bankadan çekme konusunda da kolaylık görüyorlar. Maaşlar Fibabanka şubeleri ve ATM’lerinden çekilebiliyor. Ancak tercih eden emekliler maaşlarını aynı zamanda herhangi bir masraf olmadan Akbank ATM’lerinden de çekebiliyorlar.

Fibabanka emeklilerin Fibabanka şubeleri ve diğer bankacılık kanalları üzerinden gerçekleştirecekleri bankacılık işlemleri ile ilgili olarak hesap işletim ücreti de almıyor. Bu müşterilere ayrıca sadece onlara özel olacak şekilde kredi ve mevduat faiz oranları da sunuluyor.

Fibabanka’nın emeklilere sağladığı bu avantajlara sahip olmak için bu bankanın emekli maaş müşterisi olmak yetiyor.