Fiat en ucuz arabayı satışa çıkardı! 326.950 TL parası olan koşsun!

Sıfır kilometre araba alacaklar için en ucuz satın alma teklifi yine Fiat firması tarafından yapıldı. 653.900 TL’lik fiyat açıklanırken kredi desteği ile bu araç 326.950 TL peşinat ile satılıyor.
Fiat en ucuz arabayı satışa çıkardı! 326.950 TL parası olan koşsun!

Sıfır kilometre araba almak isteyenler için Mart 2024 döneminin zamlı fiyatları belli oldu. Otomobil firmaları araç fiyatlarına yeni zamlar yaparken en ucuz araç seçeneği ve bu seçeneğin ödeme koşulları da değişti. Araç satın almak isteyenlerin karşılaşacakları maliyetler yenilenirken en ucuz teklif Mart 2024 döneminde de Fiat firmasından geldi. Fiat ucuz sıfır araba satışını hangi koşullarda yapıyor?

KRİTERLERİNİ DÜŞÜRENLERE UCUZ SIFIR ARABA

Ucuz fiyata sıfır kilometre araba sarın almak başlı başına bir mesele haline geldi. İnsanlar ucuz araç almak için artık kriterlerinde taviz vermeleri gerekiyor. Hem iyi nitelikleri olan bir araç alayım ama fiyatı da ucuz olsun şeklinde bir durum kalmadı. Bunun yerine firmalar insanlara binek otomobiller yerine hafif ticari araçları tavsiye ediyorlar. Fiat firması da böyle bir teklif ile ucuz araç satmayı vaat ediyor.

NEDEN HAFİF TİCARİ ARAÇLAR ÖNERİLİYOR?

Hafif ticari araçları almak için firmaların müşterilere sundukları teklif oldukça cazip olabiliyor. Öncelikle bu araçların fiyatları diğer araçların fiyatlarına göre daha ucuz oluyor. Bunun yanında hafif ticari araçlar ile yakıt tasarrufu yapmak mümkün oluyor. Akaryakıt fiyatlarının zirve yaptığı bir dönemde yakıt cimrisi araçlar çok daha önemli bir hale geldiler. Ayrıca hafif ticari araçlar günlük araba kullanım ihtiyacını karşılama konusunda herhangi bir eksikliğe sahip değiller. Üstelik bu arabalar geniş iç hacimleri ile aile arabası da olabiliyorlar. Çok yönlü avantajlar ile hafif ticari araçlar tercih edilen modeller olmaya başladılar.

FİAT’TAN EN UCUZ TEKLİF

Fiat firmasının en ucuz arabası şu anda Fiat Fiorino olarak dikkat çekiyor. Bu araç için müşterilerden 653.900 TL tutarında ödeme isteniyor. Bu parayı peşin olarak ödeyemeyecek olanlar ise taşıt kredisi desteği alabiliyorlar. Böylece 326.950 TL peşinat ödemesi yapanlar 326.950 TL de taşıt kredisi kullanarak 36 ay taksit halinde aracın kalan borcunu ödeyerek arabalarına sahip olabiliyorlar.