Faizsiz 25 bin TL kredi başvuruları başladı! İşte aylık ödeme tablosu

Merkez Bankası'nın üst üste faiz artırım kararı almasından sonra bankalar kredi faizlerini yükseltti. Kredi çekmek isteyenler bu noktada bankaların sunduğu faiz oranlarını inceliyor. Faizsiz 25 bin TL için başvuruların başladığı açıklandı.
Faizsiz 25 bin TL kredi başvuruları başladı! İşte aylık ödeme tablosu

Konu ile ilgili kampanya açıklaması Garanti Bankası tarafından geldi. Garanti BBVA, yaptığı açıklamasında mobil üzerinden müşteri olanlara 10 bin TL faizsiz kredi ve 15 bin TL’ye kadar faizsiz nakit avans ödemesinin yapılabileceğini belirtti.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Garanti BBVA, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında 10 bin TL’ye kadar olan faizsiz kredi için başvuruların başladığını belirtilerek, 14 Aralık tarihine kadar başvuruların alınacağını söyledi. Banka bu kampanya için en önemli şartın mobilden müşteri olunması gerektiğini belirterek, “Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz” açıklamasını yaptı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

10 bin TL faizsiz kredisine başvurmak isteyenler için başvuruların Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapılabileceği ifade edildi. 10 bin TL için 6 ay vade sunulacağı belirtildi.

whatsapp-image-2023-12-05-at-14-30-14.jpeg

10 BİN TL AYLIK TAKSİT ÖDEMESİ

10 bin TL 0 faizli kredi ödemesinde maksimum 6 ay vade kullanılacağı ifade edildi. Sadece 90 TL hayat sigortası prim tutarının alınacağı, tahsis ücretinin alınmayacağı kredide aylık taksit ödemesinin 1.666,67 TL olacağı duyuruldu.

whatsapp-image-2023-12-05-at-14-30-05.jpeg

15 BİN TL’YE KADAR FAİZSİZ AVANS ÖDEMESİ

Garanti BBVA, aynı zamanda yaptığı açıklamasının devamında 15 bin TL’ye kadar 0 faizli nakit avans verileceğini ifade etti. Bu kampanya için başvurular 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Banka, 15 bin TL’den fazla faizsiz avans ödemesi için ise şunları söyledi:

“Kampanya kapsamında maksimum 15.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilir. 15.000 TL’den yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır”

15 bin TL ve üzeri nakit avans geri ödemeleri için banka ile iletişime geçebilirsiniz. 15 bin TL nakit avans başvurusunun onaylanmasını isteyenlerin kredi kartı başvurusu yapması ve başvurusunun onaylanmasının gerektiği açıklandı.