Ev satın almak isteyenlere güzel haber! TEB düşük faizli 500 bin TL konut kredisi veriyor

TEB internet sitesi üzerinden konut kredisi avantajlarını duyurdu.
Ev satın almak isteyenlere güzel haber! TEB düşük faizli 500 bin TL konut kredisi veriyor

Son zamanlarda ülkemizde ve dünyada yaşanan bazı olaylardan dolayı konut fiyatlarında artış gözlendi. 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından ise konut fiyatları iyice yükseldi. Hal böyle olunca ev satın almak isteyen vatandaşlar banka kredilerini araştırmaya başladılar. Bizde Uşak Gündem haber sitesi olarak sizler için bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarını araştırıyoruz. TEB konut kredisi fırsatını internet sitesi üzerinden duyurdu. Yapılan duyuruya göre TEB 500 bin TL'lik konut kredisini 12 ay vade fırsatı ve düşük faiz oranı ile sunmaktadır. Peki söz konusu konut kredisinin detayları neler? Örnek hesaplama tablosu üzerinden söz konusu kredi detayları sizlere sunulacaktır. 

TEB internet sitesi üzerinden konut finansmanını duyurdu. TEB aracılığıyla konut kredisi çekmek isteyenler için araştırmalarımızı yaptık. TEB internet sitesi  üzerniden tüm detayları duyurdu. Hesaplama aracı sistemi aracılığıyla sizler için 500 bin TL konut kredisi için 12 ay vade süresi gibi  özellikler ile örnek konut kredisini hesapladık. Buna göre 500 bin TL'lik konut kredisi ve 12 ay vade fırsatı ile sunulan bu kredinin faiz oranı ise yüzde 2,05 olarak hesaplanmıştır.

TEB KONUT KREDİSİ DETAYLARI

TEB internet sitesi üzerinden örnek hesaplama tablosu ile konut kredisi hesaplama imkanı sunmaktadır. Buna göre hesaplanan konut kredisi için 500 bin TL seçilerek ve 12 ay vade fırsatı ile yüzde 2,05 faiz oranı uygulanmaktadır. Bu durumda toplam geri ödecenek tutar ve taksit tutarları hesaplanmıştır. İşte örnek hesaplama tablosuna göre ödeme planı..

ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

TEB tarafından internet sitesi üzerinden sunulan kredi hesaplama sistemi üzerinden hesaplanan konut kredisi yukarıdaki tabloda belirtilmiştir. Buna göre 500 bin TL'lik konut finansmanı için 12 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Aylık faiz oranı ise yüzde 2,05'tir. Bu halde geri ödenecek toplam tutarın 569.101,21 TL olduğu görülmektedir. Yıllık maliyet oranının ise yüzde 31.2437 olduğu tablo üzerinden görülmektedir. 

İlgili Haberler