Ev sahibi olmak isteyenler! Akbank düşük faiz oranı ile 300 bin TL konut kredisi veriyor

Ev satın almak isteyenlere müjdeli haber Akbank'tan geldi. Akbank 120 ay vadeye varan ve düşük faiz oranı ile 300 bin TL konut kredisi veriyor.
Ev sahibi olmak isteyenler! Akbank düşük faiz oranı ile 300 bin TL konut kredisi veriyor

Ev sahibi olmak isteyenler! Akbank düşük faiz oranı ile 300 bin TL konut kredisi veriyor: Son zamanlarda konut fiyatlarında artış yaşandı. Hal böyle olunca vatandaşlar konut sahibi olmak için banka kredilerine başvurmak için araştırmalara devam ediyorlar. Bankaların sunmuş oldukları konut kredisi avantajlarını değerlendiren ve karşılaştıran vatandaşlar için bizde Uşak Gündem olarak bankaların internet siteleri üzerinden elde ettiğimiz bilgileri sizlere sunuyoruz. 

Akbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu konut kredisi fırsatında 120 aya varan vade fırsatı sunmaktadır. Ayrıca yüzde 1,99'dan başlayan faiz oranı avantajı sağlamaktadır. Türkiye'de ve dünyada yaşanan olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Konut fyatları da bu zamlardan nasibini aldı. Hal böyle olunca ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar zorluk yaşadı. Yine de ev satın almak isteyen vatandaşlar  fiyatlar daha da pahalanmadan kredi çekerek konut sahibi olmak istiyorlar. 

AKBANK KONUT KREDİSİ DETAYLARI 

Akbank uygun ödeme koşulları ve kişiye özel kredi faiz oranları ile müşterilerine konut kredisi sunmaktadır. Yüzde 1,99'dan başlayan faiz oranları ile 300 bin TL'lik konut kredisi fırsatı sunan Akbank ödeme tablosunda kredi ile ilgili tüm detayları belirtmiştir. İşte Akbank konut kredisi ödeme tablosu ve kredi detayları..

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Akbank internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu örnek hesaplama tablosunda 300 bin TL'lik kredi için 24 ay vade fırsatı sunduğunda faiz oranı ise yüzde 1,99 olmaktadır. 60 ay vade fırsatı sunularken ise faiz oranı yüzde 2,03 olmaktadır. Son olarak 120 ay vade fırsatı sunulduğunda ise yüzde 2,05 faiz oranı fırsatı sunulmaktadır. Tabloda aylık ödenecek tutarlarda bunlara göre belirlenmiştir. 

İlgili Haberler