Emeklilere müjde! Yapı kredi rekor promosyon veriyor

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden yeni promosyon tutarını duyurdu. Buna göre 31 Mart'a kadar maaşını bankadan alma sözü veren emeklilere 8 bin 500 TL'ye varan promosyon verilecek.
Emeklilere müjde! Yapı kredi rekor promosyon veriyor

Özel ve kamu bankaları tarafından promosyon yarışı devam ediyor. Yapılan kampanyalar ile müşteri çekmek isteyen bankalar promosyon kampanyalarında rekor sayılara ulaştı. Yapı Kredi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu yeni promosyon kampanyasına göre emekli maaşlarını Yapı Kredi bankasından 3 yıl süre ile alma sözü verene 8 bin 500 TL'ye varan promosyon ödeneceğini açıkladı. Banka aracılığıyla alınan maaş miktarına göre promosyon tutarında da değişiklik olacaktır. Peki Yapı Kredi bankasının sunmuş olduğu promosyon tutarı ne kadar? İşte detaylar..

Bankaların arasında bu promosyon yarışı vatandaşa yarıyor. Emeklilere verilen promosyonlar emekli vatandaşları bankaya 3 yıl maaşlarını o bankadan alacaklarına dair söz vermeleri üzerine verilmektedir. Yapı Kredi ise rekoru kimseye vermiyor. Maaşını 3 yıl süre ile bankadan alma sözü veren emekliye 8 bin 500 TL'ye kadar emekli promosyonu veriyor. 

YAPI KREDİ 8 BİN 500 TL EMEKLİ PROMOSYONU VERİYOR

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden duyurdu. Yapılan bu promosyon kampanyasına göre emekli vatandaşlardan 3 yıl süre ile bankadan maaş alma sözü alarak 8 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Bu promosyon alınan emekli maaş tutarlarına göre değişiklik göstermektedir. İşte maaşlara göre emekli promosyon imkanları..

3 bin 499 TL'ye kadar emekli maaşını Yapı Kredi'den alanlara 4 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır

3 bin 500 TL ile 7 bin 499 TL arasında emekli maaşı alanlara ise 5 bin 250 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

7 bin 500 TL ile 9 bin 999 TL arasında emekli maaşı alanlara 6 bin 750 TL promosyon ödenecektir.

10 bin TL emekli maaşı alanlara ise toplamda 7 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. 

Bununla birlikte 3 Mart 2023 ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya mevcut kart/kartları aracılığıyla kampanya başlangıç tarihinden 3 Mayıs 2023 tarihine kadar toplam 500 TL harcama yapan banka müşterilerine promosyona ek olarak 750 TL nakit promosyon almaya hak kazanma fırsatı da sunulmaktadır. 

İlgili Haberler