Yapı Kredi ile imzalar biraz önce atıldı! Müjde duyuruldu 31 bin 400 lira promosyon ödemesi yapılacak

Türkiye'de özel bankalar ile resmi kurumlar arasında promosyon anlaşmaları yapılmaya devam ediyor.
Yapı Kredi ile imzalar biraz önce atıldı! Müjde duyuruldu 31 bin 400 lira promosyon ödemesi yapılacak

Yapı Kredi ile imzalar biraz önce atıldı! Müjde duyuruldu 31 bin 400 lira promosyon ödemesi yapılacak - Türkiye'de özel bankalar ile resmi kurumlar arasında promosyon anlaşmaları yapılmaya devam ediyor. Buna göre ise memurları ekonomik anlamda rahatlatacak promosyon ödemelerine dair anlaşma haberleri duyurulmaya devam ediyor.

Anlaşma süreleri tamamlanan kamu kurumları ile bankalar tek tek masaya otururken bu süreçte de promosyon teklifleri toplanıyor. Son olarak ise Türkiye'de de rekor anlamına gelebilecek yeni promosyon ihalesi de İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açıklandı. Buna göre ise personele 31 bin 400 TL promosyon ödemesi gerçekleştirileceği duyuruldu.

31.400 TL PROMOSYON ÖDENECEK!

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ile özel banka arasında gerçekleştirilen uzun örüşmelerin hemen sonrasında imzalar da atıldı. İmzalanan promosyon anlaşmasına göre de 5 yıllık sözleşme kapsamında Sağlık Bakanlığı'na bağlı kuruşlara da 1. basamakta çalışanlar için 24 bin lira, 2 ve 3. basamakta ki devlet hastanesi çalışanları için de 31 bin 400 lira promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

Müjdeli haber ise İzmir Türk Sağlık Sen sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Sendika tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

KURUM KURUM MAAŞ PROMOSYONLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler