Yapı kredi mobil çöktü mü, erişim sorunu mu var?

Yapı Kredi müşterileri tarafından gündeme getirilen son dakika gelişmesi ile birlikte mobil uygulamaya erişim sorunu olduğu iddia edildi.
Yapı kredi mobil çöktü mü, erişim sorunu mu var?

Sosyal medyada gündeme gelen bir iddia sonucunda Yapı Kredi müşterileri tarafından mobil bankacılığa giriş yapılamadığı iddia edildi. Gelen bu iddianın ardından yaşanan erişim sorunu ile birlikte uygulamada herhangi bir sorunun bulunup bulunmadığına yönelik merak edilenler de artmaya başladı. Konuya ilişkin Yapı Kredi tarafından herhangi bir açıklamanın gelip gelmediği merak edilirken sosyal medyadan da konuya ilişkin yapılan paylaşımlar çığ gibi büyümeye başladı. 

YAPI KREDİ MOBİL ÇÖKTÜ MÜ? 

Türkiye'de müşteri sayısı bakımından oldukça yüksek bir kitleye hizmet veren Yapı Kredi bankası, bugün müşterilerinin yaşadıkları erişim sorunu ile gündeme geldi. Sosyal medyada birden fazla kullanıcı tarafından yapılan açıklamalara göre kişilerin mobil bankacılığa giriş yapmak istemesinin ardından bir uyarı, bilgilendirme yazısı ile karşılaştıkları öğrenildi. Bu yazıda "yaşanan yoğunluk nedeni ile" bu sorunun yaşandığına dair bir uyarı yapılırken sorunun bazı kullanıcılar için düzeldiği bazılarında ise devam ettiği bilgisi geldi. 

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ! 

Konuya ilişkin Yapı Kredi bankası tarafından herhangi bir açıklama gelmezken, gelişmeler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili Haberler