Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyardı! Altın için rekor tahminde bulundu

Selçuk geçer altın ve dolar ile ilgili rekor tahminde bulundu. Altın yatırımcıların yakından takip ettiği öneri ve yorumlar ekonomistlerden gelmeye devam ediyor.
Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyardı! Altın için rekor tahminde bulundu

Altın yatırımcıları altın ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Altın düşüşün ardından hızlı bir yükselişe yerini bıraktı. Altın yatırımcıları ile gelecekte altın ile ilgili ne gibi durumlar ile karşılaşılacağını merak ediyor ünlü ekonomistlerin tahminlerini ve önerilerini yakından takip ediyorlar.

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer kendine ait Youtube hesabı üzerinden yatırımcılara seslenmeye devam ediyor. Yaptığı açıklamalara göre altının rekor seviyede artacağını ifade etti. Geçer altın için 'rekor manyağı yapacak' ifadelerini kullandı. 

GRAM ALTIN 2 BİN TL SEVİYELERİNİ GÖRECEK

ABD Merkez Bankası (FED) 21 Mart ve 22 Mart tarihinde yapacak olduğu toplantının ardından faiz kararını kamuoyuyla paylaşacak. Bu faiz kararı ise piyasayı direkt olarak etkileyecek. Bu sebeple altın yatırımcıları ise altında neler olacağını merak ediyor. Yapılan bu yorumlar ve öngörülere göre ise yatırımlarını gerçekleştirmek istiyorlar. 

ABD'de birkaç bankanın iflasını ilan etmesi üzerine ons altında son bir yılın zirvesi olan 1990 dolar seviyelerine çıktı. Selçuk Geçer ise altının önümüzdeki birkaç ayda altının yükselişe devam edeceğini hatta yıl sonuna kadar gram altının 2 bin TL seviyelerini bile görebileceğini söyledi. 

DOLAR 35/40 SEVİYELERİNE ÇIKABİLİR

Geçer konuşmalarının devamında ise dolar ile ilgili tahminlerde de bulundu. Geçer "Şu an için zaten dolar değerini yükseltmekte, ancak bunun tabelaya yansıması Haziran ayında olacak. Elbette seçimlerden çıkacak sonuca göre Türkiye'ye gelecek yatırımların oranı da büyük değişiklik gösterecek ancak aynı ekonomi anlayışının iktidarda kalması halinde İngiliz finans kuruluşları ilk olarak yaz aylarında dolar kurunun 26, sene sonunda ise 35-40 lira seviyesine çıkabileceğine yönelik çok sayıda rapor yayınladı. ifadelerine yer verdi. 

Selçuk Geçer kişisel Youtube kanalı üzerinden dolar ve altın gibi yatırım araçları ile ilgili olay yorumlar yapmaya devam ediyor. Bu yorumlardan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler