Doları olanlar dikkat! Selçuk Geçer 24 TL olacak diyerek uyardı!

Ekonomist Selçuk Geçer doları olanlara son dakika uyarısında bulundu! O tarihe çok dikkat.
Doları olanlar dikkat! Selçuk Geçer 24 TL olacak diyerek uyardı!

Özellikle son günlerde dolar hakkında yaptığı yorumlar ile gündeme gelen Ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Yatırım aracı olarak dolar alan kişiler için son derece önemli olan bu uyarıları takip eden kişilere tarih veren Selçuk Geçer, net bir şekilde dolar için tarihi verdi. 

Son bir senedir dolar kurunda yaşanan hareketlilik nedeni ile yaptığı yorumlarda yatırımcıları sık sık uyaran Selçuk Geçer, Merkez Bankası tarafından 50 baz puanluk faiz indiriminin ardından açıklamalarda bulundu. Karar ile birlikte daha da fazla hareketlilik yaşanan dolarda önümüzdeki süreçte nelerin yaşanacağını takip eden vatandaşlar için gelecek 1 aylık süreçte olası hareketler hakkında Ekonomist Selçuk Geçer tahminlerini iletti. 

24 TL OLABİLİR! 

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada doların 24 TL'yi bulabileceği konusunda yatırımcıları uyaran Selçuk Geçer, Türkiye'deki güncel borçtan da bahsederek, "Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil. Ülkeye sokabildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacak ve şubat sonuna kadar 24 lirayı görecek." şeklinde yaptığı açıklama ile birlikte o tarihten itibaren ilerleyen bu haftalarda dolarda bir artışın görülme ihtimalinin hala oldukça yüksek olduğundan bahsedildi. 

BORSADA SON DURUM! 

Tüm bunların yanı sıra Borsa İstanbul için de açıklama yapan Selçuk Geçer, "Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere. Burası ağlama duvarı değil. Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakanlara soracaksınız. Ben uyardığımda ‘sen ne bilirsin’ demeyi biliyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz." diyerek bu konuda gelen tepkiler hakkında da fikirlerini iletti. 

İlgili Haberler