Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Dolar seçimden sonra bu kadar olacak

Dolar borcu olanları üzecek tahmin Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer 28 Mayıs sonrasında doları ne kadar olacağını açıkladı.
Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Dolar seçimden sonra bu kadar olacak

Ekonomist Selçuk Geçer 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimin ardından doların ne kadar olacağını açıkladı. Dolar borcu olanları uyardı. Geçer doların yükseleceğini ve ulaşacağı rakamı tahmin etti. İşte doları olanları sevinderecek dolar borcu olanları üzecek açıklama haberimizde yer alıyor.

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer doların uzun süredir yükseliş yaşadığını ve seçimin ardındnan ise birçok ekonomist tarafından farklı tahminler yapıldığını açıkladı. Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kııçdaroğlu'nun yapmış olduğu bir paylaşımda doların 30 TL olabileceği açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından ise Geçer doların daha da yükseleceğini tahmin ederek öngörüde bulundu. 

Dolar kurunu etkileyen faktörler sebebiyle dolar kuru sürekli hareket halinde. Açıklanan ekonomik veriler, merkez bankası tarafından açıklanan politikalar ve siyasi gelişmeler gibi birçok etken dolar kuru üzerinde etkilidir. Doların artacağı söylense de bu değişkenlik ve belirsizlik sebebiyle kurun ne olacağını tam olarak bilmek tabiki çok güç. 

GEÇER DOLAR KURUNUN 35 TL OLABİLECEĞİNİ AÇIKLADI

Selçuk Geçer doların seçimin ardından 35 TL'yi görebileceği açıkladı. Doların ilerdeki seyrininin kesin olarak tahmin edilmesi tabi ki çok zor. Fakat şu anki ekonomik veriler ve siyasi ilişkilerin göz önüne alınması ile Selçuk Geçer doların 35 TL'ye kadar çıkabileceğini söyledi. 

Geçer sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda seçim sonrasında dolar kurunun 35 TL'ye dayanabileceğini açıkladı. Geçer ayrıca ABD'de yüksek bir enflasyonun olması durumunda dolar endeksinin yeniden yükselişe geçeceğini ve bunun ise ülkemizde doların değer kaybetmesine sebep olacağını açıkladı. 

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler