Denizbank SMS İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ülkemizde SMS kullanılarak yapılan bankacılık işlemlerinden en çok kullanılanlardan bir tanesi de SMS ile kredi başvurusunda bulunulması işlemidir.
Denizbank SMS İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Birçok banka bu özelliği kullanıcılarına sunmuş durumdadır. Bunlar içerisinde Denizbank özellikle bu sisteme büyük önem vermekte ve bu yolla en çok kredi kullandıran bankaların başında gelmektedir. Özellikle ülkemizde yenilikçi ve modern bankacılık hizmetleri ile dikkatleri üzerine çeken Denizbank tarafından sunulan bu SMS ile kredi başvurusu uygulaması ülkemizde büyük bir ilgi ile karşılanmıştır.

Üstelik bu uygulama sadece bankanın müşterilerine yönelik bir uygulama değildir. Dileyen herkes kendi operatöründen SMS yollayarak Denizbank tarafından sunulan kredi imkânlarından faydalanmaktadır. SMS ile yapılan kredi başvuruları yoğunluğa göre en fazla 5 dakika sonra SMS yolu ile geri dönüş yapılarak kredi isteği sonucu bildirilmektedir.

Denizbank SMS Kredi Başvuruları

Denizbank her zaman kolay ve herkesin rahatça yararlanabileceği bankacılık hizmetleri sunmaktadır. Bu kolaylık Denizbank SMS kredi başvuru aşamalarında da kendini göstermektedir. Yapılacak başvuru ise şu şekilde gerçekleştirilmektedir,

Cep telefonundan ‘’KREDİM’’  yazdıktan sonra bir boşluk bırakmalı ve ardından kredi kullanmak isteyen kişinin TC kimlik numarası yazılarak 3280’e mesaj olarak gönderilmelidir. En geç 5 dakika içerisinde kredi talebinin cevabı mesaj ile yollanmaktadır. Kredi talebi kabul edilenler ise en yakın Denizbank şubesine nüfus cüzdanı ile birlikte başvurması yeterli olmaktadır.

Denizbank SMS Kredi detayları ise 55 bin TL’ye kadar varan kredi miktarı ve 48 ay vade şeklindedir. Üstelik herhangi bir kefil ya da ekstra bir evrak istenmemektedir. 1 ile 12 ay arası için 2,28 oranında kredi faiz oranı var ilen 12 ile 48 ar arasındaki vadeler için ise 2,33 kredi faiz oranı bulunmaktadır.

İlgili Haberler