SMS İle Kredi Notunuzu Sorgulayabilirsiniz

Günümüzde insanların kredi çekmelerinde kredi notu en önemli kıstastır. Bu anlamda Turkcell SMS uygulaması ile birlikte kredi notunu kullanıcılarına aktarmaktadır.
SMS İle Kredi Notunuzu Sorgulayabilirsiniz

İnternet dünyasının bu kadar aktif olduğu günümüzde birçok hizmet internet veya cep telefonları üzerinden rahatlıkla yapılabilmekte veya öğrenilebilmektedir. Bunlardan biride kişinin kendi kişisel kredi notunu öğrenmesi aşamasında yaşanmaktadır. Kredi oluşmasında kişinin mali durum, ödeme performansı gibi etkenlerden dolayı sürekli değişebilmektedir.

Özellikle ülkemizde son yıllarda kredi notu kredi çekebilmek için en önemli kıstas haline gelmiştir. Haliyle insanlar kredi notlarını öğrenmek istemektedirler. Geçmişte uzun bir süreci ve yazışmayı alan bu öğrenme süreci günümüzde çok kolay gerçekleşmektedir.

Turkcell İle Kredi Notu Sorgulama

Ülkemizde son yıllarda kredi notu öğrenme konusunda en popüler yöntem findeks kredi notu öğrenme şeklindedir. Bu aşamada birçok banka veya ticari kuruluş Findeks firmasının kedi not oranlarını dikkate almaktadır. İnsanlar kredi notlarını Findeks uygulamaları üzerinden belirli bir ücret karşılığında öğrenebilmektedir. Ama günümüzde zaman kavramı o kadar önemli bir duruma gelmiştir ki artık insanlar yolda yürürken bile kısa sürede bu notu öğrenmek istemektedirler.

İşte bu isteklere kayıtsız kalmayan Turkcell ve Findeks tarafından yapılan anlaşma ile artık tek bir SMS ile o anki güncel findeks kredi notunu öğrenebileceksiniz. Bu sayede istediğiniz yerde ve istediğiniz zamanda güncek kredi notu bilgisine ulaşma şansına sahip olunmuş olacaktır.

Turkcell ile kredi notu sorgulama işlemi için ise telefonunuzun mesaj kısmına TC kimlik numarası yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra ise doğum yılı yazılıp 1122’e mesaj gönderilmelidir. Kısa bir süre sonra ise size 1 ile 1900 arasında değişen bir kama gelecektir. Burada 1 en riskli 1900 ise en risksiz puandır. Bu sorgulamanın bedeli her sorgulama başına KDV ve ÖİV dahil  9 TL olarak yansıtılmaktadır.

İlgili Haberler