Tükenmeden hemen indirimden alın! O markette ayçiçek yağı 99 TL'den satılacak

CarrefourSa tarafından yapılan son indirim ile birlikte 4 LT ayçiçek yağının 99 TL'den satılacağı açıklandı.
Tükenmeden hemen indirimden alın! O markette ayçiçek yağı 99 TL'den satılacak

Son dönemde fiyatında en fazla artış görülen ürünlerden biri olan ayçiçek yağı için vatandaşlar tarafından sık sık kampanyalar yakından takip edilmektedir. Marketler tarafından yapılan son kampanyalar ile birlikte de vatandaşlar için büyük kampanyalar internette yayımlanarak, temel ihtiyaçların daha kolay bir şekilde alınması sağlanmaktadır. 

Marketlerin bu son yıllarda yaşanan zamların ardından uygun fiyata ürünleri satabilmesi için bazı önlemlerin alınmaya başlandığı öğrenildi. Kimi marketler tarafından belli başlı kotaların konulduğu hakkında bilgilerin geldiği ifade edilse de kimi marketler tarafından da belli dönemlerde büüyk indirimler yapıldığı öğrenildi. Ekonomik açıdan vatandaşların yaşadıkları bu zorlu süreçte ise son kampanyayı CarrefourSa yaparak internet sitesi üzerinden indirimli fiyattan satacağı 4 LT ayçiçek yağını duyurdu. 

CARREFOURSA BÜYÜK İNDİRİMİ DUYURDU! 

Ayçiçek yağına gelen ciddi zamların ardından vatandaşların temel ihtiyaçlarına daha uygun fiyatlara ulaşabilmesi için CarrefourSa tarafından internet sitesinde duyurulan kampanyaya göre 4 LT ayçiçek yağının 99 TL'den satılmaya başlanacağı öğrenildi. Bazı marketler tarafından fiyatların artışları nedeni ile kotaların konulmaya başlandığı bu dönemde uygulanan bu indirimin pek çok kişi tarafından memnuniyetle karşılanmasının ardından hangi marka ayçiçek yağının indirimli fiyattan satılacağı da oldukça merak edilmeye başlandı. 

Yapılan açıklamalara göre CarrefourSa marka 4 LT ayçiçek yağının kişilerin CarrefourSa Kartlarına özel fiyattan yüzde 8 indirimli bir şekilde satılmaya başlanacağı öğrenildi. Bu fiyattan faydalanmak isteyen kişilerin ise marketten nasıl alışverişini gerçekleştirebileceği gibi konular oldukça merak edildi. 

KARTA ÖZEL İNDİRİMLİ FİYATTAN SATILACAK! 

Artık marketler tarafından geliştirilen uygulama ve internet siteleri ile birlikte kişilerin herhangi bir şekilde markete gitmeye gerek duymadan evlerinden yapabilecekleri siparişler ile birlikte kolay bir şekilde alışveriş yapabilecekleri öğrenildi. CarrefourSa kartı olan kişiler internet sitesi üzerinden üyelikleri ile yapacakları girişler sonucunda kolay bir şekilde ödeme yaparak indirimli ayçiçek yağından faydalanabilecekleri öğrenildi. 

İlgili Haberler