CarrefourSA 32'li tuvalet kağıdını 92 TL'ye satıyor! Kısa süreliğine yapılan indirimi kaçırmayın

CarrefourSA Kart'a özel indirimler devam ediyor. Tuvalet kağıtlarında yüzde 60'a varan indirimler var.
CarrefourSA 32'li tuvalet kağıdını 92 TL'ye satıyor! Kısa süreliğine yapılan indirimi kaçırmayın

CarrefourSA internet sitesi üzerinden yeni kampanyalarını ve indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Kısa süreliğine yapmış olduğu indirimlerde dikkat çeken tuvalet kağıdı kampanyasına göre 32'li tuvalet kağıdı ürününde yüzde 32 indirim yapıldı. Peki CarrefourSA'da tuvalet kağıdı fiyatları ne kadar? İşte sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu indirimlerden dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan kötü etkilnen vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar marketler tarafından sunulan kampanyaları ve indirimleri yakından takip ediyorlar. Bu tarz indirimleri kaçırmak istemiyorlar.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için market kampanyalarını yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki CarrefourSA tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir? İşte CarrefourSA'da satışta olan tuvalet kağıdı fiyatları.

CARREFOURSA 32'Lİ TUVALET KAĞIDI 92 TL

CarrefourSA internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre 32'li tuvalet kağıdı ürününde yüzde 32 indirim yapıldı. Böylece fiyatı 92,90 TL'ye düştü. CarrefourSA Kart'a özel bu indirim kısa süreliğine yapılmıştır. Sizde bu indirimden yararlanmak istiyorsanız online olarak siparişinizi hemen verebilirsiniz. İşte CarrefourSA'da indirimli tuvalet kağıdı ürünleri.

CarrefourSA çift katlı 32'li tuvalet kağıdı ürünü yüzde 32 indirim ile 136,95 TL'den 92,90 TL'ye düşmüştür. 

Papia Egzotik 8'li tuvalet kağıdı ürününün fiyatı ise 99,90 TL'den 39,95 TL'ye düştü. 

Sola Akıllı seçimler 16'lı tuvalet kağıdı fiyatı 124,90 TL'dir.

Solo akıllı seçimler tuvalet kağıdı ürününün fiyatı ise yüzde 40 indirim ile 124,90 TL'ye indi.

CarrefourSA 32'li tuvalet kağıdı yüzde 33 indirim ile 92,90 TL'ye düştü. 

Sizde bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için www.usakgundem.com haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler