Migros kartı olan herkes faydalanabilir! Tuvalet kağıdından temizlik ürünlerine kadar fiyatlar yarı yarıya düşecek

Migros tarafından yapılan kampanyalar gündeme gelirken sanal market üzerinden yayımlanan son kampanya sonucunda pek çok ürünün indirim ile neredeyse yarı fiyatına düştüğü görüldü.
Migros kartı olan herkes faydalanabilir! Tuvalet kağıdından temizlik ürünlerine kadar fiyatlar yarı yarıya düşecek

Özellikle son yıllarda gıda başta olmak üzere pek çok ürünün fiyatlarında yaşanan bazı ekonomik nedenlerden dolayı artışlar görüldü. Durum bu şekilde olunca da vatandaşlar tarafından alışveriş yapmak için en doğru zamanın marketlerin indirim ve kampanya günlerinin olduğuna dikkat çekildi. 

Migros tarafından da yapılan son kampanya ile birlikte pek çok üründe fiyatların neredeyse yarı yarıya düştüğü öğrenildi. Öncelik olarak hijyen ürünlerinde kampanyaların bulunduğunu ifade eden Migros, bununla birlikte pek çok gıda ürünlerinde de indirim uygulanacağından bahsetti.

MİGROS'TA TEMİZLİK ÜRÜNLERİ NEREDEYSE YARI FİYATINA!

Pek çok ürününde sık sık kampanya ve indirimler uygulayan Migros, yaptığı son açıklama ile birlikte temizlik ürünlerinde neredeyse yarı yarıya olacak şekilde indirim uygulandığını duyurdu. Yapılan bu açıklamalarda Migros Sanal Market kartı bulunan vatandaşların bu kart sayesinde mobil üzerinden verecekleri siparişlere son derece kolay bir şekilde ulaşılabildiğine dikkat çekildi. Bu ürünlerin hangileri olduğu gibi pek çok konu müşteriler tarafından merak uyandırırken detayları Migros açıkladı.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER YAYIMLANDI! 

Yüzde 36 indirimlere kadar pek çok üründen Migros kartı ile alışveriş yapan herkesin faydalanabileceğinden bahseden Migros, indirime girecek olan ürünlerini şu şekilde paylaştı;

  • Komili Ayçiçek Yapı 5 LT Pet = 133,90 TL
  • Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Lilyum 1440 ML 60 Yıkama = 49,80 TL
  • Dalan Family Sıvı Sabun Zeytin Mucizesi  3 L = 36,94 TL
  • Rinso Toz Çamaşır Deterjanı Limon ve Karbonat Renkliler ve Beyazlar için Derinlemesine Temizlik 10 KG = 148,90 TL
  • Prik Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 kg Limon = 74,90 TL
  • Domestos Çamaşır Suyu Çam Ferahlığı 3.240 ML = 49,90 TL 
  • Solo Bambu Katkılı Kağıt Kavlu 'lı = 119,90 TL
  • Fairy Platinum 90 Ykama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü Limon Kokulu = 259,90 TL

  • Domestos Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu Ultra Beyaz Maksimum Hijyen Büyük Boy 3240 ML = 49,90 TL
  • Solo Bambu Katkılı Tuvalet Kağıdı 40'lı = 179,90 TL
  • Ariel Oxı Ekstra Hijyen 5.5 KG 36 Yıkama = 131,18 TL

ANINDA KAPINIZA GELECEK! 

Migros tarafından müşterileri en çok mutlu edecek bir diğer özellik de sipariş verilen bu indirimli ürünlerin mobil ya da web üzerinden girilen üyelik sonucunda son derece kolay bir şekilde bulundukları konuma kadar getirilebielceği oldu. Migros'un kendi kuryeleri ile birlikte ürünler seçilerek paketleme ile birlikte müşterilerin diledikleri adrese kapılarına kadar getirildiği açıklanarak bu sayede indirimlerden kişilerin hiç kalkmadan faydalanabileceği belirtildi.

İlgili Haberler