CarrefourSA'da 85 TL birden düştü! 32'li tuvalet kağıdında büyük indirim! Hemen başvurun

CarrefourSA internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre 32'li tuvalet kağıdında yüzde 40 indirim yapıldı. Kısa süreliğine yapılan bu indirimi kaçırmayın.
CarrefourSA'da 85 TL birden düştü! 32'li tuvalet kağıdında büyük indirim! Hemen başvurun

CarrefourSA internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Tuvalet kağıdı ürününde 85 TL birden indirim yapıldı. Peki söz konusu indirimin detayları nelerdir? İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyice düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli almak için market haberlerini yakından takip etmeye başladı. Temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan indirimleri kaçırmak istemeyen vatandaşlar indirim haberlerini araştırıyor.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için marketler tarafından sunulan indirimleri takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki CarrefourSA tarafından sunulan indirimin detayları nelerdir?  İşte detaylar. 

CARREFOURSA TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ

CarrefourSA kısa süreliğine indirimlerini duyurmaya devam ediyor. İnternet sitesi üzerinden sunulan bu indirimler ise CarrefourSA Kart'a özel sunulmaktadır. Sunulan indirime göre 32'li tuvalet kağıdı ürününde yüzde 40 indirim yaptığını duyurdu. Bu da 85 TL'ye tekabül ediyor. 32'li tuvalet kağıdından 85 TL birden indirim yapılmaştır. Peki bu indirimin detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Solo 32'li tuvalet kağıdı ürünü 209,90 TL iken CarrefourSA Kart'a özel yüzde 40 indirim ile satılmaktadır. İndirim uygulandıktan sonraki fiyatı ise 124,90 TL olarak belirlenmiştir. 85 TL birden indirim söz konusudur. Bu tarz indirimlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler