Bir hafta içinde o harcamayı yapan Vakıfbank kart sahiplerine 150 TL iade edilecek

Vakıfbank mart ayı için kampanya hazırlığına başlarken şubat ayında sona erecek bir kampanyasını müşterilerine duyurdu.
Bir hafta içinde o harcamayı yapan Vakıfbank kart sahiplerine 150 TL iade edilecek

Bir hafta içinde o harcamayı yapan Vakıfbank kart sahiplerine 150 TL iade edilecek - Bankalar biribirinden farklı miktarlarda müşterilerine para puan veriyor. Vakıfbank'ta 2023 yılında yenilediği kampanyalarını her yeni aya özel olarak müşterilerine sunarken 28 Şubat tarihinde sona erecek kampanyasını resmi internet sitesi üzderinden açıkladı.

VAKIFBAK 150 TL BANKOMAT PARA KAMPANYASI

Vakıfbank tarafından açıklanan ''Bankomat Kart ile gıda marketi, giyim ve kozmetik alışverişlerinize 150 TL Bankomat Para!'' adlı kampanyaya ilişkin detaylar da belirlendi. Buna göre 28 Şubat günü sona erecek kampanya gıda marketi, giyim ve kozmetik alışverişlerinde geçerli olacak. Vakıfbank tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada ''VakıfBank Bankomat Kart ile 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında gıda marketi, giyim ve kozmetik sektörlerinde farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 300 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, toplam 150 TL Bankomat Para hediye edilecektir.'' ifadelerine yer verildi. ''Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteriye en fazla 150 TL Bankomat Para hediye edilecektir.'' ifadelerine yer veren Vakıfbank, kampanyanın katılım koşullarını da açıkladı. 

VAKIFBANK 150 TL NASIL KAZANILIR? 

Vakıbank tarafından açıklanan 150 TL Bankomat para kampanyasının katılım koşulları belirlenirken şartlı liste şu şekilde paylaşıldı;

  • Aynı gün yapılan alışverişlerden yalnızca biri kampanyaya dahil edilecek.
  • Kampanyaya katılım sağlamak için, VakıfBank Mobil'de yer alan 'Cepte Kazan' üzerinden 'Hemen Katıl' butonunu kullanabilir, bankada kayıtlı cep telefonu numarasıyla PARA yazıp bir boşluk bırakarak kampanyaya katılmak istediğiniz kartınızın son 6 rakamını yazıp 5724’e SMS göndermelisiniz. Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecek.
  • Kampanya katılımınızı 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır.
  • VakıfBank Worldcard’lar, Sanal Bankomat Kart, nakit çekim, mail order ve e-ticaret işlemleri, iade ve iptal işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecek.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Paralar 10 Mart 2023 tarihinde kampanya koşullarını sağlayan müşterilerin kullanıma açık bireysel Bankomat Kart'larına yüklenecek.

Kampanyayay katılım için Vakıfbank resmi ingternet siteswini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla banka kampanyasından haberdar olmak için ''usakgundem.com'' adresini takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler