Temassız ödeme özelliğini kullananlar müjde! Vakıfbank 75 TL indirim yapıyor

Vakıfbank temassız ödemelerde 75 TL indirim yaptığını internet sitesi üzerinden duyurdu. Peki bu indirimden yararlanmak için yapılması gerekenler neler?
Temassız ödeme özelliğini kullananlar müjde! Vakıfbank 75 TL indirim yapıyor

Temassız ödeme özelliğini kullananlar müjde! Vakıfbank 75 TL indirim yapıyor: Vakıfbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu habere göre 1 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında temassız ödeme kullanılarak yapılan alışverişlerinizde toplamda 75 TL Worldpuan kazanma fırsatı sunulacaktır. Bu ödemelerin farklı günlerde Vakıfbank Mobil Temassız Ödeme ile yapılması gerekmektedir. Peki Vakıfbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu kampanyanın detayları neler? Hangi şartlar yerine getirilmeli?

VAKIFBANK 75 TL WORLDPUAN KAZANMA FIRSATI DETAYLARI 

Aynı gün içinde tek seferde yapılacak olan Mobil Temassız Ödeme alışverişlerinde yalnızca ilk alışverişte indirim yapılacaktır. Mobil Temassız Ödeme dışında mail order, e-ticaret, yurt dışı, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, BusinessCard'lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar ve ek kartlar aracılığıyla yapılan alışverişler ise kampanya kapsamı dışında kalacaktır ve herhangi bir indirim kazanma şansı bulunmayacaktır. 

Söz konusu kampanya müşteri bazında olup bir müşteri ise en fazla 75 TL Worldpuan kazanabilecektir. Kampanya yalnızca Vakıfbank Mobil'de bulunan Cepte Kazan üzerinnden Hemen Katıl butonu kullanılarak katılım sağlanacaktır. Ayrıca kampanyaya katılan vatandaşların ise 1 Şubat ile 28 Şubat 2023 tarihleri arasında yapmış oldukları alışverişlerde geçerli olacaktır. 

Kampanya kapsamında kazınılmış olan Worldpuanlar 6 Mart 2023 tarihine kadar bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecektir. Bir gün sonra ise kullanıma açılacaktır. Worldpuan'lar için son kullanım tarihi ise 21 Mart 2023 tarihi olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan puanlarise 22 Mart tarihinde geri alınacaktır.

İlgili Haberler