Benzine indirim geldi! 23 Şubat güncel akaryakıt fiyatları listesi

Brent petrolde varil fiyatlarındaki düşüş sonrasında benzin fiyatlarında indirim haberi geldi. Peki 23 Şubat güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?
Benzine indirim geldi! 23 Şubat güncel akaryakıt fiyatları listesi

Benzine indirim geldi! 23 Şubat güncel akaryakıt fiyatları listesi: 23 Şubat tarihinden itibaren geçerli olan indirim gece 00.00'dan itibaren başladı. Benzine 48 kuruşluk indirim haberi bu sabahtan itibaren verilmişti. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar sebebiyle akaryakıt fiyatlarında sürekli değişiklik yaşanıyor. Son gelen indirim haberiyle benzin litre fiyatının 48 kuruş düştüğü açıklandı. Motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik olmadığı öğrenildi. 

Son zamanlarda Brent petrolde gerileme haberleri geliyordu. Bunun üzerine akaryakıt fiyatlarında bir indirim haberi bekleniyordu. Beklenen indirim haberi 23 Şubat tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına yapıldı. Buna göre benzin fiyatlarına 48 kuruşluk indirim haberi duyuruldu. 

Brent petrol Pazartesi günü 84,30 dolara kadar yükselmişti. Daha sonra ise Brent petrol varil fiyatının 84,07 seviyelerine kadar düştüğü gözlendi. Ardından gözler akaryakıt fiyatlarında indirim haberi aradı. Beklenen indirim haberi ise benzinin litre fiyatına geldi. Brent petrol dün 83,21 seviyelerine kadar indi. Motorin litre fiyatında ise henüz bir indirim beklenmiyor. Peki bu indirimden sonra güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

23 ŞUBAT GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 

İstanbul benzin litre fiyatı 20,45 TL

İstanbul motorin litre fiyatı ise 21,24 Tl

Ankara benzin litre fiyatı 20,76 TL olurken

Ankara motorin litre fiyatı 21,58 TL

İzmir benzin litre fiyatı 20,69 TL iken

İzmir motorin litre fiyatı ise 21,65 TL olarak listelerde yerini almıştır. 

İlgili Haberler