Aracı olan vatandaşları ilgilendiriyor! 24 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Aracı olan vatandaşları ilgilendiren akaryakıt güncel fiyatları haber içeriğimizde yar alıyor.
Aracı olan vatandaşları ilgilendiriyor! 24 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyatları

Aracı olan vatandaşları ilgilendiriyor! 24 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyatları: Aracı olan vatandaşlar akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini yakından takip ediyorlar. Akaryakıt alacakları günü gelen indirim ve zam haberlerine göre belirliyorlar. Geçtiğimiz günlerde benzine gelen indirim vatandaşların biraz olsun yüzünü güldürmüştü. Peki 24 Şubat 2023 tarihli güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Brent petrolde son dönemlerde düşüş kaydediliyor. Bu da indirim beklentisini oluştururken indirim haberlerinin de alınmasına sebep oluyor. 

Geçtiğimiz günlerde benzin litre fiyatına 48 kuruşluk indirim gelmişti. .24 Şubat tarihinden itibaren geçerli olmak üzere motorine bir indirim haberi daha gelmişti. Peki Brent petroldeki son durum nedir? Motorin, LPG ve benzine indirim gelecek mi?

BRENT PETROLDE SON DAKİKA!

21 Şubat tarihinde Brent petrol  84,30 dolar seviyelerine kadar yükselmişti. 21 Şubat tarihinde 84,07 dolar seviyesinde günü tamamladı. Daha sonra brent petrol varil fiyatı dün sabah saatlerinde kapanışa göre yüzde 1,02 azaldı ve 83,21 doara düştü. Bu düşüşün sebebi olarak doların değer kazanması gösterilmektedir. Ayrıca ABD Merkez Bankasının (FED) gelecek dönemdeki izleyeceği para politikalarındaki belirsizlikte Brent petroldeki gerilemeye sebep oldu. 

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM

Geçtiğimiz günlerde benzini litre fiyatına 48 kuruşluk indirim geldi. Ardından bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorin litre fiyatına ise 63 kuruşluk indirim yapıldı. Peki bu indirimlerden sonra güncel akaryakıt fiyat listesinde son durum nedir?

24 ŞUBAT 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı 20,39 TL oldu.

İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı ise 20,54 TL oldu.

İstanbul Anadolu Yakası LPG litre fiyatı ise 11,73 TL oldu.

İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı 20,45 TL,

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı ise 20,61 TL oldu.

İstanbul Avrupa Yakası LPG litre fiyatı 11,99 TL'dir.

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara benzin litre fiyatı 20,76 TL,

Ankara motorin litre fiyatı 20,95 TL iken

Ankara LPG litre fiyatı ise 11,99 TL'dir. 

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir benzin litre fiyatı 20,69 TL,

İzmir motorin litre fiyatı 21,00 TL iken

İzmir LPG litre fiyatı ise 11,79 TL'dir. 

İlgili Haberler