Başkan Çakın Bakan Varank’a fabrikasını gezdirdi

Uşak Büyükbaş Deri İşleme Tesisi ve 4 yeni tesisin açılış için Uşak’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Uşak Deri ve Karma OSB’de faaliyet gösteren bazı tesisleri gezdi.
Başkan Çakın Bakan Varank’a fabrikasını gezdirdi

Bu tesisler arasında Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın ailesine ait “Pul-tech FRP Kompozit Yapı Teknolojileri ve İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş.” firması da yer aldı.

Bakan Varank’ı kapıda karşılayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, eşi Türkan Çakın ve babası Ramazan Çakın Bakan Beye “Hoş geldiniz” dedi. Fabrika çalışanları da çiçek sundu.

Bakan Varank, fabrika gezisi sırasında Başkan Çakın’dan işletme ile ilgili bilgiler aldı.

Çakın; “Pul-tech FRP olarak Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesi’ nde 14 bin metrekare kapalı, toplam 32 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu tesislerimizde, pultrüzyon yöntemiyle CTP profiller, el yatırması yöntemiyle CTP özel imalat ürünler, filament winding yöntemiyle CTP borular üretiyoruz. Türkiye’ de Kompozit sektörüne öncülük etmeye çalışan, ülkemizin en büyük kapasiteli pultrüzyon üreticisi olmaktan gururluyuz” dedi.

Fabrika gezisi sırasında işçilerle de şakalaşan Varank, bu tür işletmelerin çoğalması içi bakanlık olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Pul-Tech gezisi sırasında, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Uşak Valisi Funda Kocabıyık, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul eşlik etti.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler