Bankalardan Şubat 2024 ayarı! Emekli maaş promosyonları kaç TL oldu?

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emeklilere yapılan ödemelerin Şubat 2024 güncellemeleri belli oldu. Hangi banka tarafından emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi veriliyor?
Bankalardan Şubat 2024 ayarı! Emekli maaş promosyonları kaç TL oldu?

Emekliler maaşlarını aldıkları bankalar ile promosyon anlaşması yaparak ek bir gelir elde edebiliyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile bankaların vermiş oldukları promosyon ödemelerinin tutarları bankadan bankaya değişiyor. Bankalar emekli müşterilere yönelik politikalar ile bu ödeme tutarlarını artırabiliyorlar.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYALARI!

Aylık olarak güncellenen emekli maaş promosyonu kampanyaları için artık yeni kampanyalar belli oldu. Emekliler promosyon almak istedikleri bankaya maaşlarını taşıyarak bu ödemeleri alabiliyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emeklilere ödeme yapılması için maaş taşıma işleminin ardından promosyon sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşmede emekli müşteri 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımama sözü vererek ödemesini alabiliyor.

EK PROMOSYONLAR ÖNEM KAZANDI

Emeklilere bankalar ek promosyon ödemesi de yapıyorlar. Bu ek promosyonlar genellikle bir şarta bağlanıyor. Bankadan bankaya değişen ek promosyon şartları kredi kartı harcaması, otomatik fatura ödeme talimatı veya emekli yakınını getirme olabiliyor. Her banka ayrı bir ek promosyon imkanı sağlıyor. Bazı bankalarda ise emeklilere herhangi bir ek promosyon ödemesi yapılmıyor. Bunun için kampanyaların dikkatlice incelenmesi gerekiyor.

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU VEREN İKİ BANKA!

Ek promosyonlar dahil en yüksek emekli maaş promosyonu Şubat 2024 güncellemeleri ile iki banka tarafından veriliyor. ING Bank ve Türkiye Finans müşterileri emekli maaş promosyonu ve ek promosyon ödemeleri ile toplamda 15.000 TL ödeme alabiliyorlar. Ek promosyonlar için her iki bankanın da şartı ayrı oluyor. Bir banka otomatik fatura ödeme talimatı isterken diğer banka emekli yakınların getirilmesini talep ediyor.

YAPI KREDİ VE AKBANK YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR ARASINDA!

Türkiye’de emeklilere yüksek maaş promosyonu ödemesi yapan bankalar arasında Yapı Kredi Bankası ile Akbank da bulunuyor. Bu iki banka da emekliler için özel kampanyalar açıkladılar. Ek promosyon dahil olmak üzere bir emekli müşteri Akbank’tan 12.500 TL maaş promosyonu ödemesi alabiliyor. Yapı Kredi Bankası ise ek promosyon ile ödeme tutarını son olarak 12.000 TL’ye yükseltti.

KAMU BANKALARI EMEKLİLERİ DUYMUYOR

Türkiye’de emeklilerin en çok tercih ettikleri bankalar kamu bankaları Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank oluyor. Ancak bu bankalar aynı zamanda emekli müşterilere en düşük maaş promosyonu veren bankalar olmaya devam ediyorlar. Emekli maaş promosyonlarına Kasım 2022’den beri 1 TL bile zam yapmayan kamu bankaları emeklilerin zam taleplerine de ilgi göstermiyorlar.