Ay sonuna kadar başvurun! Denizbank faizsiz 10 bin TL avans veriyor

Nakde ihtiyacı olan vatandaşlar faizsiz nakit avans fırsatı için Denizbank'a ay sonuna kadar başvuru yapabilirsiniz.
Ay sonuna kadar başvurun! Denizbank faizsiz 10 bin TL avans veriyor

Ay sonuna kadar başvurun! Denizbank faizsiz 10 bin TL avans veriyor: Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı enflasyon oranı kötü etkilendi. Birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Hal böyle olunca vatandaşlar nakit ihtiyacı duydu. Bankaların sunmuş oldukları kredi ve nakit avans fırsatlarını değerlendirmeye başlayan vatandaşların önceliği tabi ki faizsiz kredi ve nakit avans fırsatları oldu. Denizbank faizsiz nakit avansı fırsatını internet sitesi üzerinden duyurdu. Şubat ayının sonuna kadar geçerli olan bu fırsat için başvuruları kaçırmayın. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için kaçırılmayacak fırsatı Denizbank resmi internet sitesi üzerinden paylaştı. 

Nakde sıkışan ve ihtiyaçlarını ertelemek istemeyen  vatandaşlar için kaçırılmayacak olan bu fırsat için son 14 gün kaldı. Ay sonuna kadar başvuru yaparak Denizbank faizsiz 10 bin TL nakit avans fırsatından yararlanmak mümkün. Peki bankanın sunmuş olduğu faizsiz nakit avans fırsatının detayları neler? Nasıl başvuru yapılır? İşte tüm detaylar..

FAİZSİZ NAKİT AVANS FIRSATI DETAYLARI 

Denizmank tarafından sunulan bu kampanya 1 Şubat tarihinde başlamış olmakla birlikte 28 Şubat tarihine kadar sürecektir. Bu tarihler arasında DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler bu kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir banka müşterisi bu kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilecektir. Bunun yanında kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gereklidir. Kampanya dahilinde 10.000TL faizsiz ve 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans hakkı sunulmaktadır.

Bu fırsat Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanır ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda, tanım tarihi ile 15.03.2023 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Ayrıca  onaylanan kart limitine göre 250 TL ile 10.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabilecektir. Taksitli nakit avans kullanım vadesi 6 ay olarak belirlenmiştir. Başvurusu olumsu sonuçlanan kişilerin Taksitli Nakit Avans kullanımı için kredi kartının fiziken bankadan teslim alınması şartı vardır. Bunun yanında Ek Kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı başvuruları dahil değildir.

İlgili Haberler