Nakde ihtiyacı olanlara İş Bankası duyurdu! Faizsiz 10 bin TL nakit avans ayrıcalığı sunulacak

Bankalar müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çeşitli kampanyalar düzenliyor. Şubat ayı ile birlikte kampanyalarını yenileyen İş Bankası'ndan yeni bir duyuru geldi.
Nakde ihtiyacı olanlara İş Bankası duyurdu! Faizsiz 10 bin TL nakit avans ayrıcalığı sunulacak

Nakde ihtiyacı olanlara İş Bankası duyurdu! Faizsiz 10 bin TL nakit avans ayrıcalığı sunulacak - Özel ve kamu bankalarının kampanyaları müşterinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Yeni yılda bankaların kampanyaları yenilenirken her ay bir yenisi daha ekleniyor. Bu kapsamda İş Bankası'da resmi internet sitesi üzerinden bir nakit avans kampanyasını duyurdu.

İŞ BANKASI NAKİT AVANS KAMPANYASI

İş Bankası tarafından yapılan son kampanyanın 28 Şubat tarihine kadar geçerli olduğu duyuruldu. İnternet sitesi üzerinden kampanyasına ilişkin detayları açıklayan banka, ''İşCep'ten İş Bankalı olanlara 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit​ Avans Ayrıcalığı!'' adıyla duyurduğu kampanyaya ilişkin katılım koşullarını da açıkladı. Buna göre katılım koşullarına ilişkin bir bilgiye yer veren banka, ''Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla 10.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!'' diyerek müşterisine detaylı bilgileri şu şekilde sıraladı;

  • 28 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyaya katılım için İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşterilerin yararlanabileceği açıklandı.
  • Her müşterinin kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilecektir. Faizsiz taksitli nakit avans 5 ay vade ile sınırlıdır. 5 aydan farklı vadelerde ve 10 bin lira üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacak.
  • Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerli olacak.
  • Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 lira ile 1 bin lira arasında olacaktır.
  • Kampanya tanımlamaları her müşteri için kredi kartı başvuruları onaylarını takip eden 7 gün içinde yapılacak ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl olacak.

İş Bankası'nın kampanyasından yararlanmak ve detaylı bilgi almak için resmi ingternet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili Haberler