Garanti BBVA 10.000 TL faizsiz kredi veriyor! Başvurusu onaylanan herkesin hesabına anında nakit yatacak!

Garanti BBVA’dan acil nakit arayan müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat daha geldi. Kredi kartı başvurusu onaylananlara anında 10 bin TL’ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans kredisi verilecek…
Garanti BBVA 10.000 TL faizsiz kredi veriyor! Başvurusu onaylanan herkesin hesabına anında nakit yatacak!

Türkiye bankacılık sektörünün önde gelen özel bankalarından Garanti BBVA yine tüm dikkatleri üzerine çeken bir kampanya ile gündeme geldi. Ocak ayında acil nakit ihtiyacı olanları yakından ilgilendiren bu kampanya ile bütçeyi yormadan kredi çekme fırsatı sunuluyor. İlk kez Garanti BBVA müşterisi olanlar, bireysel kredi kartı başvurusu yapıp onaylandığında 10 bin TL’ye kadar faizsiz kredi çekebiliyor. Üstelik 10 bin TL taksitli nakit avans kredisinde dosya masrafı adı altında herhangi bir ücret de talep edilmiyor.

Garanti BBVA Faizsiz Kredi Kampanyası

Müşteri memnuniyetine büyük önem veren Garanti BBVA ocak ayında faizsiz ve masrafsız kredi kampanyasını duyurdu. Özellikle bütçesine uygun koşullarda acil nakit arayanları yakından ilgilendiren faizsiz kredi fırsatıyla gündem olan banka yoğun ilgi görüyor. Garanti BBVA kurumsal internet sitesinde yer alan duyuruya göre bu kampanyadan sadece Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip uzaktan müşteri olan kişiler yararlanabilecek. Uygulamadaki “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan müşteriler, kredi kartı başvurusu onaylanınca 10 bin TL’ye kadar taksitli nakit avans kredisi çekebilecekler.

Garanti BBVA Faizsiz 10.000 TL Kredi Şartları

Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Garanti BBVA’nın resmi web sitesinde bu kampanyanın detayları ve başvuru şartları açıklandı. Yeni müşterilere özel başlatılan kampanya 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden tamamlanması gerekecek. Herhangi bir sebepten dolayı mobil uygulamada hata alınması halinde sürece banka şubesinden devam edilirse kampanyaya katılmak mümkün olmuyor.

Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşteri olanlar, 14 gün içinde Garanti BBVA Mobil, internet bankacılığı veya Bonus Flaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunabilir. Başvurusu onaylanıp kredi kartı kullanıma açılan müşteriler 10 bin TL’ye kadar faizsiz ve masrafsız kredi çekebilecekler. Resmi sitedeki duyuruya göre bu kampanya sadece Garanti BBVA Mobil, internet ve Bonus Flaş üzerinden tamamlanan kredi kartı başvuruları için geçerli olacak.

10.000 TL Faizsiz Kredide 6 Ay Vade İmkanı

Garanti BBVA müşterileri, onaylanan taksitli nakit avans kredilerini 28 Şubat 2023 tarihine kadar kullanabilecek. Kampanyada her müşteri sadece 1 kez bu haktan yararlanabilecek. Garanti BBVA, bu kampanyada maksimum 10 bin TL limitli kredi verirken 6 taksit imkanı sunuluyor. Bu yüzden 10 bin TL’den fazla taksitli nakit avans çekimlerinde ve 6 taksitten fazla vade seçiminde güncel faiz uygulanacağı belirtiliyor.

İlgili Haberler