Araç sahipleri müjde! Motorine 71 kuruş indirim geldi

Motorin litre fiyatına bu geceden itibaren 71 kuruş indirim geldi.
Araç sahipleri müjde! Motorine 71 kuruş indirim geldi

Araç sahiplerine güzel haber geldi. Motorin litre fiyatına 71 kuruş indirim geldi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar sebebiyle akaryakıt fiyatları sürekli değişiyor. Bir zam bir indirim haberi alan araç sahipleri ise bu haberlere göre araçlarına akaryakıt alıyorlar. 15 Mart 2023 tarihinden itibaren yani bu geceden itibaren motorine tam 71 kuruş indirim yapıldığı açıklandı. Böylece güncel akaryakıt fiyatlarında değişiklik yaşandı. Peki İstanbul, İzmir ve Ankara'da güncel motorin fiyatları ne kadar oldu?

MOTORİNE 71 KURUŞ İNDİRİM GELDİ

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar neticesinde akaryakıt fiyatları sürekli güncelleniyor. Güncellenen akaryakıt fiyatlarını yakından takip eden araç sahibi vatandaş ise güncel listeye göre aracına akaryakıt alıyor. Bugün itibariyle motorin 71 kuruş geriledi. Böylece akaryakıt fiyatları güncellenmiş oldu. 

İstanbul'da motorin litre fiyatı 71 kuruşluk indirimden sonra 20 TL 96 kuruşa indi. İzmir'de motorin litre fiyatı ise 21 TL 42 kuruş oldu. Son olarak Ankara ilinde motorin güncel fiyatı ise 21 TL 36 kuruşa gerilemiş oldu. 

Buna karşın EPDK'nın fiyatlardaki değişimleri açıklayan tek sendikası olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunulması sonucunda sendika dava süreci bitene kadar yani sonuç netleşene kadar akaryakıt fiyatlarındaki artış ya da azalışları kamuoyu ile paylaşmayacağı açıklanmıştır. 

Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Motorin. LPG ve benzin fiyatlarındaki değişimleri sizlere anında sunmaya devam edeceğiz. 

İlgili Haberler