Akaryakıt alacaklara güzel haber! TEB akaryakıt alışverişlerinde indirim yapıyor

TEB internet sitesi üzerinden akaryakıt kampanyasını duyurdu.
Akaryakıt alacaklara güzel haber! TEB akaryakıt alışverişlerinde indirim yapıyor

Akaryakıt alacaklara müjde bu kez de TEB'den geldi. TEB akaryakıt alacak olan banka müşterilerine özel 60 TL indirim yapıyor. TEB Bireysel Kredi Kartı  ile 16 Şubat ile 31 Mart tarihleri arasında Bonus üyesi Opetistasyonlarından ayrı günlerde ve tek seferde yapılan akaryakıt alışverişlerinde indirim kampanyası düzenlendi. Buna göre ayrı günlerde 4 defa 250 TL veüzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yaparak 60 TL indirim kazanabilirsiniz. Kampanyaya SMS ile katılırsanız 50 TL indirim kazanacaksınız. CEPDETEB uygulaması üzerinden kampanyaya katılarsanız 60 TL indirim kazanacaksınız. 

Son zamanlarda yaşanan olaylar enerji krizinin yaşanmasına sebep oldu. Brent pertrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar sonucunda da akaryakıt fiyatları sürekli değişiyor. Son günlerde artan akaryakıt fiyatları ise aracı olan vatandaşların ceplerini zorluyor. Hal böyle  olunca vatandaşlar akaryakıt indirim kampanyalarını araştırıyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için kampanyaları araştırıyor ve sizleri haberdar ediyoruz. TEB'in sunmuş  olduğu bu fırsatın detayları ise bankanın internet sitesi üzerinden duyurulmuştur. İşte kampanyanın detayları..

KAMPANYANIN DETAYLARI

Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde geçerli olan bu kampanya aynı gün içerisinde aynı iş yerinden yapılan birden fazla 250 TL ve üzeri alışverişlerde ise yalnızca ilk harcama kampanyaya dahil olacaktır. Kampanya müşteri bazında olmakla birlikte en fazla 60 TL indirim kazanılabilir. Kampanyadan yararlanmak için Opet istasyonlarından alışveriş yapmanız gerekmektedir. 

Kampanya dahilinde indirim kazanabilmek için 16 Şubat ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında 4 kez 250 TL ve üzeri harcama yapılması gerekmektedir. Daha sonra ise 5 Nisan ile 5 Mayıs tarihleri arasında ise 5. harcamayı da yapmanız gerekmektedir.

İlgili Haberler