Akaryakıt için indirim açıklandı! 15 Mart'tan itibaren pompada fiyatlar değişecek

Türkiye'de akaryakıta 4 Mart tarihinde 1 TL zam gelirken indirim beklentileri ise piyasalarda oluşmuştu.
Akaryakıt için indirim açıklandı! 15 Mart'tan itibaren pompada fiyatlar değişecek

Akaryakıt için indirim açıklandı! 15 Mart'tan itibaren pompada fiyatlar değişecek - Türkiye'de akaryakıta 4 Mart tarihinde 1 TL zam gelirken indirim beklentileri ise piyasalarda oluşmuştu. Uşak Gündem editörlerinin edindiği habere göre petrolün brent varil fiyatı 85 dolardan 82 dolara gerilemesi ile beraber akaryakıt mamullerinde indirim beklentileri artmıştı.

Motorin litre fiyatlarında 1,50 TL indirim hazırlığı yaşanırken hafta sonunda ise bu karar iptal edilmişti. Edinilen bilgiler doğrultusunda; iptal edilen indirimin daha düşük tutarları olarak geri geleceği belirtildi. Motorinin litre fiyatı 44 kuruş indirileceği açıklandı.

15 MART'TAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

15 Mart Çarşamba saat 00.01 saati itibariyle geçerli olacak yeni akaryakıt tarifesi de belli oldu. Motorinin litre fiyatının İstanbul'un Avrupa Yakası için 21,57 TL'den 21,13 TL'ye düşeceği belirtilirken Ankara'da 21,54 TL ve İzmir'de ise 21,61 TL'den satılacağının da altı çizildi. Motorine son olarak 4 Mart tarihinde 1 TL zam gelmişti. 

Türkiye'de benzin ile otogaz olarak bilinen sıvılaştırılmış petrol gazı olan LPG fiyatları için herhangi bir yeni gelişmenin olmadığı ifade edildi.

İlgili Haberler