Altında büyük kıyamet kopacak! TARİH BELLİ, fiyatlarda tersine dönecek

Altın fiyatları için özellikle yatırımcılar, uzman isimlerin açıklamalarını yakından takip ediyor. Bunun üzerine altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in yaptığı açıklamalar dikkat çekiyor. Memiş'in uyarıları ve son değerlendirmeler haberimizde!
Altında büyük kıyamet kopacak! TARİH BELLİ, fiyatlarda tersine dönecek

İslam Memiş, yaptığı açıklamasında altın ve doları olanları uyararak, altın fiyatlarında kıyametin kopacağı tarihi resmen açıkladı! İşte altın fiyatlarında son durum ve merak edilenler..

Altın ve dolar kuru savaşın etkisi ile hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde ABD tarafından açıklanan istihdam verileri, zaten yükselmekte olan altın fiyatlarının hızlı bir şekilde artmasına neden oldu. İslam Memiş tarafından da altın fiyatları için sert bir açıklama geldi.

0x0-canli-gram-altin-ne-kadar-ceyrek-altin-kac-tl-cumhuriyet-altini-tam-altin-ve-daha-fazlasi-19-kasim-2021-guncel-altin-fiyatlari-1637295313589.jpg

BORSADA SON DURUM NE?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş yaptığı açıklamasında takipçilerini uyardı. Büyük fırtınayı önceden duyuran Memiş, ilk olarak borsayı şu şekilde değerlendirdi:

“Nasıl bir haftaya başlayacağız? Borsada son durum nedir, düşüş mü yükseliş mi? Dolar mı euro mu? Altında yükseliş sürecek mi yoksa yatırımcısına son bir fırsat verecek mi? Bu soruların cevabını vermeye çalışacağım. Borsa İstanbul 7705 puandan haftayı tamamladı. Kasım ayı batırma ayı, para kazandırma ayı değil uyarım vardı. 7200'ü de gördük, 7800'ü de gördük borsada bu hafta. 7500 altına sarkmadan kademeli alım yapmama konusunda düşüncem devam ediyor. Hatta 7000 altında düşüş de olabilir. Kasım ayında 8000 puanı da göreceğiz ancak bu yükselişin devam edeceği anlamına gelmiyor. Aralık ayına kadar geniş bant aralığında dalgalanan borsa göreceğiz”

ALTINDA KIYAMET KOPACAK

Altında, kıyametin kopacağını ifade eden Memiş, özellikle gram altın yatırımcısının ons altını takip etmesi gerektiğini ifade ederek, “Gram altın yatırımcısı ons altını takip etmeli. Ons altın 1960, karşısındaki gram kaça tekabül ediyorsa tekrar yoruma ihtiyaç var. Ons altını görmeden gram altın yorumu yapmak zor. Gram altın yatırımcısına da bekle uyarım vardı bu düşüncem geçerli” açıklamalarını yaptı.

Açıklamasının devamında ise ons gümüş ve gümüş fiyatlarını değerlendiren uzman isim, gümüşün ucuz olduğunu 26 TL seviyesinin de beklenti dahilinde olduğunu sözlerine ekledi.