Altın fiyatları neden düştü! Ünlü Ekonomist Hatice Koçak'tan altın alacaklara tavsiyeler

Güncel altın fiyatlarının takibini yapan vatandaşlar altın fiyatlarındaki bu düşüşün sebebini öğrenmek istiyor ve geçici mi kalıcı mı bilmek istiyor. Ünlü ekonomistlerin yatırımcılara yaptıkları önerileri yakından takip eden vatandaşlar altın yatırımlarını da bu önerilere göre yönlendiriyor.
Altın fiyatları neden düştü! Ünlü Ekonomist Hatice Koçak'tan altın alacaklara tavsiyeler

Altın fiyatları neden düştü! Ünlü Ekonomist Hatice Koçak'tan altın alacaklara tavsiyeler: Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak altın fiyatlarının bu denli düşmesi ile ilgili altın yatırımcılarına yeni tüyolar verdi. Altın almak için doğru zaman olup olmadığını merak eden vatandaşlar ünlü ekonomistlerin tavsiyelerini ve öngörülerini yakından takip ediyorlar. Peki altın fiyatları neden düştü? Altın almak için doğru zaman ne zaman?

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak altının düşme sebebini ABD'den gelen son verilere bağladı. Bu veriler ns altında düşüşe sebep oldu ve buna bağlı olarak da gram altın fiyatları da geriledi. Kolçak kendisine ait olan Youtube kanalı üzerinden altın yatırımcılarına çarpıcı açıklamalarda ve önerilerde bulunmaya devam ediyor. Yeni yayınlamış olduğu altın ile ilgili yorumları vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarının neden düştüğünü ve gelecekte altın da hangi seviyelerin olabileceğini Youtube kanalı üzerinden açıkladı. 

FED BAŞKANININ AÇIKLAMASI SONRASI DEĞİŞTİ

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak kişisel Youtube kanalı üzerinden altın yatırımcılarına önerilerde bulunmaya devam ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüşün sebebini ABD'den gelen verilerin yayınlanması sonrasına bağlayan Kolçak konuşmalarına şöyle devam etti; "Altın 1837 dolar seviyesinde. Dün ABD enflasyonu geldi. Enflasyon beklentinin üzerinde geldi. Bu verilerin ardından piyasalara satış getirmesi bekleniyordu. Bir dalgalanma söz konusu oldu. Bunun devamında dün gece FED Başkanı konuştu. Tüm fiyatlamalar FED Başkanının açıklaması sonrası değişti. Buradan takip etmemiz lazım. Ons altın kritik bir noktada. Bir satış baskısı daha yaşarsa 1805 dolara kadar gerileyebilir. Alım yerleri buralar. Ama illa alacaksam buradan ve biraz daha düştüğünde alabilirim" şeklinde konuştu. 

DOLAR İPİN UCUNDA ARTIK

Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak dolar ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kolçak; "Dolar ipin ucunda artık. Her an yukarı doğru hareket edebilir. Mesela altın ithalatı yasaklandı. Dolar topun ağzında gibi. 19'lara yakınız artık." diyerek yatırımcılarına uyarılarda bulunduğunu ifade etti. 

İlgili Haberler