Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Şubat ayı sonunda Doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolara yatırım yapmayı düşünenler veya elinde doları bulunan vatandaşları ilgilendiren bu haberde ünlü Ekonomist Selçuk geçer yaklaşık 14 gün sonra doların ne kadar olacağını söyledi. Dolar borcu olanlar üzülecek.
Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Şubat ayı sonunda Doların ne kadar olacağını açıkladı!

 Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Şubat ayı sonunda doların ne kadar olacağını açıkladı!: Döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar uzun zamandır devam ediyorken Doların ne kadar olacağı ünlü Ekonomist Selçuk Geçer tarafından açıklandı. Geçer Doların 14 gün sonra geleceği seviyeyi söyledi. Doları olanların sevineceği dolar borcu olanların üzüleceği bu seviye Geçer tarafından duyuruldu. Peki 1 Dolar 14 gün sonra ne kadar olacak? 

Dolar kuru bu sabah itibariyle yükselişe geçti. Hal böyle olunca  vatandaşlar dolarda yaşanacak olan değişimleri merak etmeye başladı. Dolar yatırımcılarını sevindirecek olan bu haber ünlü Ekonomist Selçuk Geçer tarafından verildi. Bu sabah saatlerinden itibaren yükselişe geçen dolar kuru sonrasında Geçer dolar tahminini açıkladı. 14 gün sonra 1 doların ne kadar olacağını söyleyerek doları bulunan yatırımcıların yüzünü güldürecek haberi verdi. Selçuk Geçer ülkede şu anda sıcak para akışının tükendiğini bu nedenle de artık dolarda artışların yaşanacağını söyledi. 

ŞUBAT AYI SONUNDA 1 DOLAR NE KADAR OLACAK?

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer doların gelecek haftalardan itibaren aşırı yükseleceğini söyledi. Şubat ayı sonunda ise 1 doların tabelalarda 24 TL'ye çıkacağını ileri sürdü. Doların baskı altında tutulmasının olanaksız olduğunu ileri süren Geçer Şubat ayı sonunda 1 doların ulaşacağı rakamı açıkladı.

İSLAM MEMİŞ'TE BENZER İFADELER KULLANMIŞTI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise dolar kuru ile ilgili buna yakın açıklamalarda bulundu. Doların yaklaşık 14 gün sonra 24-25 TL seviyelerine çıkacağını İslam Memiş'te iddia etti. Elinde doları bulunanların doları tutmaları gerektiğini önerdi. Dolar borcu olanların ise bu borçlarını şimdiden kapatmaları gerektiğini söyledi. Şubat ayı sonuna kadar borcu olanların borçlarını kapatmamaları karşısında çok daha fazlasını ödemek zorunda kalacaklarını ileri süren ünlü ekonomistler 14 gün sonra 1 doların 24/25 TL seviyelerine ulaşacağını söyleyerek dolar yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundular. 

İlgili Haberler