Acil nakde ihtiyacınız varsa okumadan geçmeyin! Ziraat Bankası 150 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Nakit ihtiyacı olanların dikkatine Ziraat Bankası 150 bin TL nakit para veriyor.
Acil nakde ihtiyacınız varsa okumadan geçmeyin! Ziraat Bankası 150 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Acil nakde ihtiyacınız varsa okumadan geçmeyin! Ziraat Bankası 150 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor: Son dönemlerde ürün ve hizmetlere gelen zamlar neticesinde vatandaşlar zor zamanlardan geçti. Hal böyle olunca nakit ihtiyacı ortaya çıktı. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Uşak Gündem olarak bankaların ihtiyaç kredisi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Ziraat Bankası en düşük faiz oranı uygulayan bankalardan bir tanesidir. Peki Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi detayları neler? Vade süresi ne kadar? Faiz oranı ne kadar? İşte tüm detaylar..

Ziraat Bankası 150 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 12 ay vade fırsatı sunmaktadır. Fazi oranı ise yüzde 1,99 olarak verilmektedir. Bu bilgilere göre bankanın internet sitesi üzerinden kredi hesaplama tablosu sonucunda ödeme planı da oluşturulmaktadır. 

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisi fırsatlarından 36 aya kadar vade fırsatı sunmaktadır. Vade süreleri ise kredi tutarına göre değişiklik göstermektedir. Buna göre 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı banka tarafından müşterilerine sunulmaktadır. Peki başvuru için gerekli belgeler neler? Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi ödeme tablosu nasıl?

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
  • Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi,
  • Şubece istenebilecek diğer belgeler

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

150 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 12 ay vade fırsatı sunularken yüzde 1,89 oranında faiz oranı uygulanmaktadır. Buna göre taksit tutarı 14.501,60 TL olarak ödenecektir. Yıllık Maliye Oranı ise yüzde 33.7562 olarak hesaplanmıştır. 

İlgili Haberler