2205'e SMS gönder 160 TL kazan! ING Bank online alışverişlerde indirim yapıyor! 7 gün kaldı

ING Bank tarafından sunulan kampanyanın detayları bankanın internet sitesi üzerinden yayımlandı. İşte detaylar.
2205'e SMS gönder 160 TL kazan! ING Bank online alışverişlerde indirim yapıyor! 7 gün kaldı

ING Bank internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamalara göre online alışverişlerde 160 TL'ye varan bonus hediye idileceği açıklandı. Peki kampanyanın detayları neler? Kampanyaya nasıl katılım sağlanır? İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ederek bonus ve indirim kazanma şansı elde etmek istiyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için banka kampanyalarını takip ediyor ve sizlere detaylarını araştırarak sunuyoruz. Peki söz konusu kampanyanın detayları neler?

ING BANK KAMPANYASININ DETAYLARI

ING Kredi Kartı ile 1 Nisan tarihiyle 30 Nisan tarihi arasında hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com internet sitesi ve mobil uygulamalarında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan her 750 TL ve üzeri harcamanızda 40 TL olmak üzere toplamda 160 TL bonus kazanma fırsatı elde edin. Peki bu kampanyaya nasıl katılım sağlanır?

Kampanyaya katılım sağlamak için harcamayı yapmadan hemen önce ONLINE yazarak 2205'e SMS göndermeniz gerekmektedir. Kampanyaya dahil olan iş yerleri hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com Kampanyaya dahil olan kartlar;  ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Card

Kampanyaya dahil olmayan kartlar; ING Light Kart ve ING Bonus Business Card kampanyaya dahil değildir. Kazandığınız bonuslar ise 5 Mayıs tarihinde kartlara yansıtılacaktır. Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri bu kampanyaya sadece bir kez katılım sağlayarak en fazla 160 TL bonus kazanabilecektir.
 

İlgili Haberler