Nakit ihtiyacı olanlara güzel haber! ING Bank 0,99 faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

ING Bank nakde ihtiyacı olan vatandaşlar için düşük faizli kredisini internet sitesi üzerinden duyurdu.
Nakit ihtiyacı olanlara güzel haber! ING Bank 0,99 faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Nakde ihtiyacı olan vatandaşlara güzel haber ING Bank'tan geldi. İlk kez ING'li olacak olan banka müşterilerine yüzde 1,99 faiz oranından başlayan fiyatlar ile sunulmaktadır. Ayrıca Turuncu Ekstra'lı olan yeni ING müşterilerine ise 50 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde yüzde 0,99 faiz oranı ile nakit verilmektedir. Peki ING Banka ihtiyaç kredisinin detayları neler?

ING Bank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Buna göre ilk kez ING'li banka müşterileri ve mevcut müşteriler yüzde 1,99 faiz oranı ile kredi notu 1850 ve üzeri olanlar faydalanabilir. İhtiyaç kredisi kampanyası 3 ve 36 ay arasındaki vade imkanları ile sunulmaktadır. Bunların yanında ayrıca Turuncu Ekstra'lı olanlar için ise 50 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde yüzde 0,99 faiz oranı imkanı sunulmaktadır.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Bu kampanya 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerlidir. Belirtilen Turuncu Ekstra'lı kredi yansıyan faiz  oranı kampanya dahilindeki ilk kredi kullanımında geçerli olacaktır. Turuncu Ekstra'lı kredilerde sözleşme faiz oranınınız kampanyaya faiz oranından yüksek olması halinde sözleşme faiz oranınız geçerli olacaktır.

Turuncu Ekstra programında hiçbir ücret ödemeden katılım sağlayabilirsiniz. Turuncu Ekstra ayrıcalıklarından ING Banka Kartı ile yapmış olduğunuz ilk alışverişten sonra yararlanmaya başlayabilirsiniz.  Ayrıcalıklardan yararlanmaya devam edebilmeniz için market, akaryakıt, restoran harcamaları gibi günlük alışverişlerinizi ING Banka Kartı’nızla yaparak veya fatura ödemelerinizi vadesiz hesabınızdan gerçekleştirerek ayda 2.000 TL harcama yapmanız gerekmektedir.

Turuncu Ekstra'lı programının koşullarını yerine getirenlere 5 bin TL'ye kadar olan kredilerde faiz oranı yüzde sıfır olarak belirlenmiştir. 5 Bin TL ve üste kredilerde ise nakit iade ile yüzde 2,04'ten başlayan faizler ile yansımaktadır. Kredinin detaylarını öğrenmek için ING Bank'a ulaşarak öğrenebilirsiniz. 

İlgili Haberler