Günde 16 TL ödeme yapana anında 10 bin TL verilecek! ING ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu!

ING tarafından yapılan son açıklama ile birlikte günde 16 TL ödeme ile 10 bin TL verileceği açıklandı.
Günde 16 TL ödeme yapana anında 10 bin TL verilecek! ING ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu!

Son dönemde vatandaşların ihtiyaçlarının artması ile birlikte bankalar tarafından verilen kredilere ilgi de aynı oranda artmaya başladı. Konu hakkında yapılan açıklama ile birlikte günde 16 TL ödeme ile vatandaşlara 10 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği ifade edildi. 

ING 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERECEK! 

Bankalar tarafından vatandaşlara verilecek olan krediler merak konusu olurken ING tarafından vatandaşlara 10 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği ifade edildi. Ayda sadece 483 TL ödeme ile verilecek olan bu krediden kimlerin faydalanabileceği gibi pek çok detay da belli oldu. 

ŞARTLAR NELERDİR? 

Turuncu Ekstra ile ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilerin sağlaması gereken belli başlı şartları sağlaması gerekmektedir. Banka tarafından bu şartlar şu şekilde verilmiştir;

  • İlk kez ING’li olacak müşteriler ve mevcut müşterilerimiz %1,99'dan başlayan faiz oranından kredi notu 1850 ve üzeri olduğunda faydalanır.
  • İhtiyaç kredisi kampanyalarımız 3-36 ay vadede, aylık akdi faiz oranları %1,99 ile %6,99 arasında olacak şekilde belirlenir ve ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir.
  • 3 ay erteleme seçeneği 5.001-50.000 TL arasındaki tutarlar için ve 36 ay vadeye kadar uygulanır. 36 ay seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur.
  • Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faizi değişmeyecek olup %1,99'dan başlar. 
  • Belirtilen Turuncu Ekstra’lı kredi yansıyan faiz oranı, kampanya dahilindeki ilk kredi kullanımında geçerlidir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR? 

ING'nin resmi internet sitesi üzerinden başvuruların yapılacağının bilinmesinin yanı sıra bu şartları sağlayan kişiler hem internet üzerinden hem de uygulama üzerinden uzaktan başvuru yapabilmektedir. Başvuru yapmak isteyen kişiler için detaylar yayımlandı;

Tüm bunların yanı sıra başvuru yapacak olan kişiler için bankanın şubesine giderek de tamamlanabileceği öğrenildi. 

İlgili Haberler