Uşak Belediyesi açıkladı! Uşak Üniversitesi öğrencilerine nakdi destek!

Uşak’ta eğitim gören üniversite öğrencilerine Uşak belediyesi tarafından nakdi destek sağlanacağı açıklandı.
Uşak Belediyesi açıkladı! Uşak Üniversitesi öğrencilerine nakdi destek!

Türkiye’de belediyelerin ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik destek vermelerine devam ediliyor. Genellikle büyük şehirlerde üniversite öğrencileri belediyelerden destek alabiliyorlar. Uşak Belediyesi de Uşak’ta eğitim gören ve ihtiyaç sahibi olan üniversite öğrencilerini desteklemeyi sürdürüyor. Uşak Belediyesi’nden destek almak isteyen Uşak Üniversitesi öğrencilerinin belediyenin ilgili birimine başvuruda bulunması gerektiği açıklandı. Başvurular değerlendirildikten sonra öğrencilere Uşak belediyesi tarafından nakdi destek sağlanacak. Bu nakdi desteğin ne kadar olacağı ise ilerleyen haftalarda ayrıca açıklanacak.

Uşak Belediyesi ihtiyaç sahibi olan Uşak Üniversitesi öğrencilere nakdi destek sağlıyor.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ BAŞVURABİLECEK

Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce ihtiyaç sahibi olan Uşak Üniversitesi öğrencilere nakdi destek sağlanıyor.

BAŞVURU BELGELERİ AÇIKLANDI

Uşak Belediyesi bir açıklama yaparak başvuru yapacak öğrencilere hazırlayacak olduğu belgelerle beraber (Aile Nüfus Kayıt Örneği, İkametgah Belgesi (Uşak/Merkez), Transkript, Öğrenci Belgesi ve IBAN Numarası) ile Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne 23 Ekim-3 Kasım tarihlerinde başvuru yapabileceklerini açıkladı.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI!

Uşak Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu açıklamada; “Uşak Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimizin yanında oluyor, nakdi destekle eğitimlerine katkı sağlıyoruz” ifadeleri kullandı.