Uşak'ta Cumhuriyet'in 100. yılına özel konser açıklandı

Uşak Belediyesi Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak düzenlenecek olan konseri açıkladı.
Uşak'ta Cumhuriyet'in 100. yılına özel konser açıklandı

29 Ekim bu sene Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümü nedeni ile çok daha büyük bir coşku ile kutlanmaya hazırlanırken Uşak Belediyesi de kutlamalara hız verdi. Cumhuriyet Bayramı için bu sene farklı pek çok etkinlik ve programa imza atacak olan Uşak Belediyesi Uşaklılara yeni konser duyurusu yaptı.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımlanan duyuruda 31 Ekim 2023 Salı günü düzenlenecek olan 2 farklı konser etkinliği ilan edildi. Uşak Neva Musiki Derneği ve Kent Orkestrasının ortak gerçekleştireceği konser ile Cumhuriyet kutlamalarında renkli anlara imza atılacak.

UŞAK BELEDİYESİ CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ!

Uşak Kültür Sanat hesabından yapılan duyuruda Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak verilecek olan konser programı duyuruldu. Yapılan açıklamada söz konusu konserin Uşak Neva Musiki Derneği ve Kent Orkestrasının ortaklığı ile düzenleneceği ifade edildi.

kultur-sanat.jpg

Resmi sosyal medya hesabından yayımlanan açıklamada "Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Cumhuriyetimizin 100. Yılını sanatsever halkımıza doya doya yaşatmaya devam ediyor. Uşak Neva Musiki Derneği ve Kent Orkestrasının birlikte gerçekleştireceği bu özel konser 31 Ekim 2023 Saat 20.00'da Atatürk Kültür Merkezinde..." denilerek tüm Uşaklılar düzenlenecek olan etkinliğe davet edildi.