AÖF Sınavı nasıl yapılacak? Online mı oldu? AÖF Vize sınav tarihleri açıklandı mı?

AÖF sınavlarının yüz yüze mi yoksa online mı olacağı öğrenciler tarafından merak konusu oldu. AÖF vize sınav tarihleri ne zaman? İşte tüm merak edilenler.
AÖF Sınavı nasıl yapılacak? Online mı oldu? AÖF Vize sınav tarihleri açıklandı mı?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından üniversitelerde uzaktan eğitime geçti. Hal böyle olunca AÖF öğrencileri de sınavlarının online mı yoksa yüz yüze mi olacağını merak ediyor. Bir süredir bu sounun yanıtını arayan öğrenciler AÖF vize sınavlarının tarihlerini de merak ediyor. Peki AÖF sınavları yüz yüze mi yoksa online mı olacak? İşte tüm merak edilenler haberimizde yer alıyor. 

6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'nin 11 ilinde hayat durma noktasına geldi. Hal böyle olunca birçok plan ve program ertelendi. Okulları açılması da ertelendi. Üniversiteler ise online eğitime geçti. Hal böyle olunca Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri de sınavlarının nasıl yapılacağını merak ediyor. Sınavların yüz yüze mi yoksa online mı yapılacağı konusunu merak eden öğrenciler arama motorlarında uzun süredir bu soruyu aratıyor. Peki bu konu hakkında resmi bir açıklama yapıldı mı? İşte yanıtı. 

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI YÜZ YÜZE Mİ?

Açıköğretim Üniversitesi öğrencileri sınavların nasıl yapılacağını merak ediyor. Bu konuda henüz yetkili isimlerinden net bir açıklama gelmedi. Fakat Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nden önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili net bir açıklama yapılması beklenmektedir. Nitekim AÖF Bahar dönemi ara sınavları 15 Nisan ile 16 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Bu konuda net bir açıklama yapılır yapılmaz öğrenmek istiyorsanız Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Açıklama yapıldığında haber içeriğimize eklenecektir. 

İlgili Haberler